Jos Time Machine ei näy oikein jossakin Mac-näytössä

Jos käytät Macin kanssa useita näyttöjä, Time Machine ei ehkä näy näytössä oikein.

Kun siirryt Time Machineen Macissa, jonka kanssa käytetään useita näyttöjä, Time Machine -käyttöliittymä voi olla piilossa, se ei ehkä vastaa tai se näkyy jossakin näytössä väärällä tarkkuudella.

Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja valitse Mission Control. Poista Näytöillä on eri tilat -asetuksen valinta. Sinun täytyy ehkä kirjautua ulos nykyisen käyttäjän tililtä ja kirjautua uudelleen sisään muutoksen suorittamisen jälkeen.

OS X El Capitanin Split View -toiminto toimii vain silloin, kun Näytöillä on eri tilat -asetus on käytössä.