Vanhempien Apple Remote -kaukosäätimien estäminen ohjaamasta Apple TV 4K:ta tai Apple TV:tä (4. sukupolvi)

Lue, miten voit ottaa Apple Remoten (alumiini tai valkoinen) käyttöön niin, että sillä voi ohjata vain haluamiasi laitteita.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Vanhemman kaukosäätimien estäminen ohjaamasta Apple TV 4K:ta tai Apple TV:tä (4. sukupolvi)

Jos käytät Apple Remotea (alumiini tai hopea) vanhemman Apple TV:n tai Macin hallintaan samalla alueella kuin millä Apple TV 4K tai Apple TV (4. sukupolvi) on, Apple Remote (alumiini tai valkoinen) saattaa ohjata kaikkia laitteita.

Jos et halua Apple Remoten (alumiini tai valkoinen) toimivan Apple TV 4K:n tai Apple TV:n (4. sukupolvi) kanssa, toimi seuraavasti:

1. Suuntaa Apple Remote (alumiini tai valkoinen) Apple TV:tä (2. tai 3. sukupolvi) tai Macia kohti.
  2. Paina valikkopainiketta ja vasenta painiketta samanaikaisesti kuuden sekunnin ajan.
  3. Irrota Apple TV (2. tai 3. sukupolvi) tai Mac pistorasiasta, jotta et poista kyseisen laitteen kaukosäädintä käytöstä.
  4. Suuntaa Apple Remote (alumiini tai valkoinen) Apple TV 4K:ta tai Apple TV:tä (4. sukupolvi) kohti.
  5. Paina valikkopainiketta ja oikeaa painiketta samanaikaisesti kuuden sekunnin ajan.
  6. Paina valikko- ja valintapainikkeita samanaikaisesti, kunnes Apple TV:n LED-merkkivalo alkaa vilkkua.
  7. Yritä ohjata Apple TV 4K:tä tai Apple TV:tä (4. sukupolvi) kaukosäätimellä. Jos et pysty ohjaamaan Apple TV:tä, toista vaiheet 5 ja 6.
  8. Liitä toinen laite pistorasiaan ja varmista, että se toimii. Kaukosäätimen ei enää pitäisi ohjata Apple TV:tä.

Apple TV 4K:n tai Apple TV:n (4. sukupolvi) LED-merkkivalo vilkkuu myös sen jälkeen, kun kaukosäädin on poistettu käytöstä, kun käytät kaukosäädintä muiden laitteiden kanssa.

Apple TV 4K:n tai Apple TV:n (4. sukupolvi) ohjaaminen taas vanhalla kaukosäätimellä

Jos haluat käyttää Apple Remotea (alumiini tai valkoinen) taas Apple TV 4K:n tai Apple TV:n (4. sukupolvi) kanssa, voit ottaa sen käyttöön:

1. Irrota alueella oleva Apple TV (2. tai 3. sukupolvi) tai Mac pistorasiasta, jotta et poista kyseisen laitteen kaukosäädintä käytöstä.
  2. Suuntaa Apple Remote (alumiini tai valkoinen) Apple TV 4K:ta tai Apple TV:tä (4. sukupolvi) kohti.
  3. Paina valikkopainiketta ja vasenta painiketta samanaikaisesti kuuden sekunnin ajan.
  4. Yritä ohjata Apple TV 4K:tä tai Apple TV:tä (4. sukupolvi) kaukosäätimellä. Jos et pysty ohjaamaan sitä, toista vaihe 3.
  5. Liitä toinen laite pistorasiaan ja varmista, että se toimii kaukosäätimen kanssa.