Jos RealTek-ohjelmisto keskeyttää Windows 10:n asennuksen Macissa

Jos Macisi käynnistyy Windowsiin, mutta se ei suorita Windowsin tukiohjelmiston asennusta loppuun, viimeistele asennus noudattamalla seuraavia ohjeita.

Saattaa käydä niin, että Mac käynnistyy Boot Campilla Windowsiin, mutta Windowsin tukiohjelmiston asennusta ei suoriteta loppuun.

Jos näin käy, RealTek-ohjelmisto saattaa estää koko asennuksen. Voit jatkaa asennusta lopettamalla RealTekiin liittyvät prosessit.

Toimi Windows-sivuston prosessin lopettamista koskevien ohjeiden mukaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.