Jos RealTek-ohjelmisto keskeyttää Windows 10:n asennuksen Macissa

Jos Macisi käynnistyy Windowsiin, mutta se ei suorita Windowsin tukiohjelmiston asennusta loppuun, viimeistele asennus noudattamalla seuraavia ohjeita.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Saattaa käydä niin, että Mac käynnistyy Boot Campilla Windowsiin, mutta Windowsin tukiohjelmiston asennusta ei suoriteta loppuun.

Jos näin käy, RealTek-ohjelmisto saattaa estää koko asennuksen. Voit jatkaa asennusta lopettamalla RealTekiin liittyvät prosessit.

Toimi Windows-sivuston prosessin lopettamista koskevien ohjeiden mukaan.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.