Tietoja OS X El Capitan 10.11.4 -päivityksestä

OS X El Capitan 10.11.4-päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitanin käyttäjille.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

OS X El Capitan 10.11.4 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Voit lisätä henkilökohtaisia tietoja sisältäviä salasanasuojattuja muistiinpanoja Muistiinpanot-ohjelmassa.
  • Voit lajitella muistiinpanoja aakkosjärjestyksessä, luomispäivämäärän tai muokkauspäivämäärän perusteella Muistiinpanot-ohjelmassa.
  • Voit tuoda Evernote-tiedostoja Muistiinpanot-ohjelmassa.
  • Live Photo -kuvien siirtämistä iOS- ja OS X:n välillä AirDropin avulla tai viesteissä tuetaan.
  • RAW-kuvien hitaan aukaisemisen ongelma Kuvat-ohjelmassa on korjattu.
  • iBooksissa voit nyt tallentaa PDF-tiedostoja iCloudiin, josta ne ovat käytettävissä kaikilla laitteilla.
  • Safarin ongelma, joka esti Twitterin t.co-linkkien lataamisen, on nyt korjattu.
  • Estää JavaScript-valintaikkunoita estämästä muiden verkkosivujen käyttöä Safarissa.
  • Korjaa ongelman, jonka vuoksi VIP-postilaatikot eivät toimineet Gmail-tileissä.
  • Korjaa ongelman, joka aiheutti USB-äänilaitteiden yhteyden katkeamisen.
  • Parantaa Applen USB-C Multiport -sovittimien yhteensopivuutta ja luotettavuutta.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Korjaa ongelman, joka saattaa aiheuttaa musta näytön root-käyttäjänä kirjautumisen jälkeen.
  • Korjaa ongelman, joka estää näytön jakamisen, jotta Salli- tai Salli aina -painiketta voidaan napsauttaa etäyhteydellä Avainnipun käyttö -toiminnossa.
  • Korjaa ongelman, joka estää Siirtymisapuri-toiminnon avaamisen, kun automaattinen kirjautuminen on poistettu käytöstä määritysprofiililla.
  • Korjaa ongelman, joka estää Mailia näyttämästä joidenkin Microsoft Exchange -kalenteritapahtumien päivämäärän ja kellonajan.
  • Cisco AnyConnect VPN -asiakasohjelma on nyt yhteensopiva.
  • Parantaa oman yhteyspisteen luotettavuutta Wi-Fi-verkoissa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Asenna päivitys Mac App Storesta. Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä. Jotkin päivitykset ovat saatavilla vasta tiettyjen toisten päivitysten asentamisen jälkeen. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset. Älä keskeytä niiden asentamista. Tämä päivitys on saatavilla myös Apple-tuen Lataukset-sivulta. Jos tietokoneeseen on asennettu muun kuin Applen tekemiä OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla, seuraukset voivat olla arvaamattomia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.