Tietoja iCloud-kuvista ja Omasta kuvavirrasta

iCloud-kuvien ja Oman kuvavirran avulla voit siirtää kuvasi Apple-laitteisiin ja Windows-tietokoneeseen. Mitä eroa niillä on? Lue lisätietoja molemmista ominaisuuksista.

Onko sinulla Oma kuvavirta?

Jos olet luonut Apple ID:si äskettäin, Oma kuvavirta ei ehkä ole käytettävissä. Jos Oma kuvavirta ei ole käytettävissä, käytä iCloud-kuvia, jos haluat säilyttää kuvasi ja videosi iCloudissa.

Kuvien käytettävyys

iCloud-kuvat ja Oma kuvavirta* lähettävät kuvasi automaattisesti, jotta voit tarkastella niitä kotona tai matkalla. iCloud-kuvat myös lähettää videosi ja pitää kaikki muokkauksesi ajan tasalla. Voit käyttää kokoelmaasi näissä laitteissa, kun kirjaudut Apple ID:llä iCloudiin.

iCloud-kuvat

• Mac
  • iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • Windows-tietokone
  • Apple TV HD
  • Apple Watch
  • iCloud.com

Oma kuvavirta

• Mac
  • iPhone
  • iPad
  • iPod touch
  • Windows-tietokone
  • Apple TV HD

iCloudiin lähetettävissä olevat tiedostotyypit

iCloud-kuvat ja Oma kuvavirta lähettävät kokoelmasi iCloudiin aina, kun laitteesi muodostaa internet-yhteyden ja sen akku on ladattu. iCloud lähettää seuraavat tiedostotyypit.

iCloud-kuvat

• GIF
  • JPEG
  • HEIF
  • HEVC
  • MP4
  • PNG
  • RAW**
  • TIFF

Oma kuvavirta

• JPEG
  • PNG
  • TIFF
  • useimmat RAW-muodot

Kuvien tallennustapa

Kun rekisteröidyt iCloudiin, saat automaattisesti 5 gigatavua ilmaista tallennustilaa. Jos sinulla on iCloud-kuvissa suuri kokoelma ja tarvitset lisää tallennustilaa, voit ostaa sitä lisää 50 gigatavusta alkaen hintaan 0,99 € (EUR) kuukaudessa. Jos valitset vähintään 200 Gt:n sopimuksen, voit jakaa tallennustilan perheesi kanssaLue lisätietoja oman maasi tai alueesi iCloud-tallennustilan hinnoista.

iCloud-kuvat

• Käyttää iCloud-tallennustilaa.
  • Niin kauan kuin sinulla on iCloudissa tarpeeksi tilaa, voit tallentaa niin monta kuvaa ja videota kuin haluat.
  • Tallennetaan alkuperäisessä muodossa täysitarkkuuksisina versioina.
  • Voit ottaa tallennustilan optimoinnin käyttöön ja säästää laitteessa tilaa.
  • Muokkaukset tallennetaan iCloudiin ja pidetään ajan tasalla Apple-laitteissa.

Oma kuvavirta

• Ei vie iCloud-tallennustilaasi.
  • Lähettää enintään 1 000 kuvaa viimeisen 30 päivän ajalta.
  • Lataa kuvat iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin pienemmällä tarkkuudella. Macissa ja Windows-tietokoneessa kuvat ladataan täysitarkkuuksisina versioina.
  • Tekemiäsi muokkauksia ei päivitetä laitteiden kesken.

* Jos olet luonut Apple ID:si äskettäin, oma kuvavirta ei ehkä ole käytettävissä. Säilytä kuvasi ja videosi iCloudissa iCloud-kuvien avulla.
** iCloud-kuvat säilyttää RAW-kuvat alkuperäisessä muodossaan upotettujen JPEG-kuvien kera. Voit katsella kuvien miniatyyreja Macissa. Lisäksi voit ladata kuvat Maciin tai Windows-tietokoneeseen ja muokata niitä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.