Tietoja Safari 9.0.3:n turvallisuussisällöstä.

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 9.0.3:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Safari 9.0.3

• WebKit

Saatavuus: OS X Mavericks 10.9.5, OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan v10.11.3

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: WebKitissä oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2016-1723: Apple

CVE-2016-1724: Apple

CVE-2016-1725: Apple

CVE-2016-1726: Apple

CVE-2016-1727: Apple

• WebKit CSS

Saatavuus: OS X Mavericks 10.9.5, OS X Yosemite 10.10.5 ja OS X El Capitan v10.11.3

Vaikutus: verkkosivustot saattavat tietää, onko käyttäjä käynyt tietyn linkin kohteessa.

Kuvaus: CSS-valitsimen a:visited button käsittelyssä oli tietosuojaongelma sisältävän elementin korkeutta arvioitaessa. Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistusta.

CVE-tunnus

CVE-2016-1728: tuntematon tutkija (koordinoija Joe Vennix)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.