Painotuotetilausten toimitusosoitteen muuttaminen Kuvat-ohjelman macOS-versiossa

Näiden ohjeiden avulla voit tarkastella ja muuttaa toimitusosoitetta ennen kuvatuotetilauksen tekemistä.

Lisää uusi osoite yhteystietokortillesi

Kuvat-ohjelma hakee kuvatilausten oletustoimitusosoitteen Macisi Yhteystiedot-ohjelman omalta kortilta

Jos haluat muuttaa tai lisätä yhteystietokortillasi olevia osoitteita, voit tehdä sen Yhteystiedot-ohjelmassa tai Kuvat-ohjelman tilaussivulla:

1. Valitse nimesi vieressä oleva valintaruutu. Jos Kuvat-ohjelmassa näkyy ehdotettuja osoitteita, valitse ehdotettu vakio-osoite tai klikkaa Älä huomioi ehdotuksia.
  2. Klikkaa nimesi alla olevaa osoitetta ja valitse näkyviin tulevasta valikosta Muokkaa.
  3. Yhteystietokorttisi avautuu. Vieritä osoiteosioon ja valitse osoitetyyppi, jota olet lisäämässä (koti, työ tai muu). Lisää sitten uusi osoite tyhjiin Katu-, Kaupunki-, Suuralue-, Postinumero- ja Maa-kenttiin. Tallenna muutokset valitsemalla OK.
  4. Valitse osoite luettelosta klikkaamalla osoitetta uudelleen. Luettelossa on nyt myös äsken lisäämäsi osoite.
  5. Jatka valitsemalla Tilaa.

Valitse osoite yhteystietokortiltasi

Jos yhteystietokortillasi on useita osoitteita, voit valita niistä haluamasi näiden ohjeiden avulla:

1. Valitse kassalla nimesi vieressä oleva valintaruutu. Jos Kuvat-ohjelmassa näkyy ehdotettuja osoitteita, valitse ehdotettu vakio-osoite tai klikkaa Älä huomioi ehdotuksia.
  2. Klikkaa nimesi alla olevaa osoitetta. Muut yhteystietokortillasi olevat osoitteet avautuvat valikkoon. Valitse haluamasi osoite.
    Valitse toinen osoite
  3. Jatka valitsemalla Tilaa.

Lähetä toiselle henkilölle

Voit myös lähettää tilauksen toiselle henkilölle:

1. Klikkaa kassalla Lisää toimitusosoite.
  2. Valitse yhteystieto Yhteystiedot-ohjelmasta. Jos haluamallasi vastaanottajalla ei ole yhteystietokorttia, luo sellainen klikkaamalla Uusi.
  3. Lisää uuden yhteystiedon osoite tyhjiin Katu-, Kaupunki-, Suuralue-, Postinumero- ja Maa-kenttiin.
  4. Jatka valitsemalla Tilaa.

Oikean osoitteen valitseminen on tärkeää

Kun tilaus on tehty, Apple ei voi muuttaa toimitusosoitetta. Jos lähetät tilauksen väärään osoitteeseen, voit peruuttaa tilauksen 30 minuutin sisällä sen tekemisestä avaamalla Apple Photo Services -palveluiden tilaushistoria -sivun. Sen jälkeen voit lähettää tilauksen uudelleen oikeaan osoitteeseen.

Jos teet tilauksen Japanista, Singaporesta, Australiasta, Uudesta-Seelannista tai Hongkongista, sinulla on 90 minuuttia aikaa peruuttaa tilaus.

Jos käytössä on iPhoto tai Aperture