Projektilaajennusten käyttäminen painotuotteiden tilaamiseen Kuvat-ohjelmassa 30.9.2018 jälkeen

Lue tietoja sisäänrakennetun painotuotepalvelun siirtymisestä Kuvat-ohjelman projektilaajennuksiin.

Jotta käyttäjät saivat laajemman valikoiman painopalveluita, macOS High Sierran Kuvat-ohjelmaan sisällytettiin siihen suoraan integroituvia kuvien projektilaajennuksia. macOS Mojavessa Kuvat siirtyy kokonaan kuvien projektilaajennuksiin. Käyttäjät voivat painaa ja päivittää aiempia projektejaan käyttäen näitä uusia palveluita, ja he saavat käyttöönsä enemmän vaihtoehtoja.

Jos haluat tehdä tilauksia nykyisessä sisäänrakennetussa palvelussa, tee se 30.9.2018 mennessä.

Voit aloittaa projektilaajennusten käytön heti. Lue, miten voit asentaa projektilaajennuksia, muuntaa aiempia projekteja ja luoda uusia projekteja.