Kuvat-ohjelman OS X -version lakatessa vastaamasta korttia luotaessa

Kuvat-ohjelma tarjoaa säännöllisesti uusia ja päivitettyjä korttiteemoja. Jos uutta teemaa yritetään käyttää ennen kuin se on latautunut, Kuvat-ohjelma voi lakata vastaamasta.

Kun kuvat-ohjelmassa luodaan korttia, sille on valittava teema. Jos hiljattain lisätty teema valitaan, ennen kuin se on latautunut kokonaan, Kuvat saattaa lakata vastaamasta.

Sen voi välttää antamalla uusien teemojen esikatselun latautua kokonaan ennen niiden käyttöä. Toimi seuraavasti:

1. Jos kuvat ei vastaa, paina komento-optio-esc. Näkyviin tulee Pakota lopettamaan -ikkuna. Valitse Kuvat, klikkaa Pakota lopettamaan ja vahvista sitten klikkaamalla Pakota lopettamaan uudelleen.
  2. Asenna Macillesi saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset.
  3. Käynnistä Mac uudelleen.
  4. Avaa Kuvat.
  5. Valitse valokuvat, joita haluat käyttää kortissa ja klikkaa Kuvat-ohjelman yläosassa olevaa plus-kuvaketta . Valitse Kortti.
  6. Valitse kortin muoto.
  7. Näkyviin tulee Valitse kortin teema -näyttö. Kuvat-ikkunan yläosassa pyörivä toimintakuvake  kertoo, että uusia teemoja ladataan. Odota ennen kortin teeman valitsemista, että kuvake katoaa ja kaikki teemat on ladattu.