Apple-laitteiden hallinta yhdeltä laitteelta käyttöaputoiminnolla

Voit ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä kytkinohjauksen* toiminnon, jonka avulla voit hallita kaikkia laitteitasi yhdellä laitteella. Voit esimerkiksi hallita Maciasi tai Apple TV:täsi iPhonella.

Macin ja iOS:n kytkinohjaus

Valmistaudu

Valitse ensin, mitä Apple-laitetta sinun kannattaa käyttää pääohjaimena. Voit esimerkiksi valita iPhonen tai iPadin, jos ne ovat yleensä ulottuvillasi.

Ota sitten kytkinohjaus käyttöön, jos et ole vielä tehnyt niin.

* Kytkinohjaus on käyttöaputoiminto, jonka avulla voit ottaa käyttöön yhden tai useamman fyysisen, yhdistetyn kytkimen, joilla voidaan valita näytöllä olevia kohteita, kuten Mail-appi. Voit sitten määrittää kytkimet suorittamaan toimintoja valittuihin kohteisiin. Lue lisää kytkinohjauksesta.

Käyttöönotto

Kun olet valinnut pääohjaimena käytettävän laitteen ja ottanut kytkinohjauksen siinä käyttöön, noudata seuraavia ohjeita:

1. Yhdistä kaikki laitteesi samaan Wi-Fi-verkkoon. (Tarvitsetko apua iOS-laitteenMacin tai Apple TV:n käytössä?)
  2. Kirjaudu iCloudiin jokaiselta laitteelta samalla Apple ID:llä.
  3. Valitse hallittava laite. Toimi seuraavasti:
    • Jos käytössäsi on iPhone, iPad tai Apple TV, valitse kytkinohjausvalikosta Laite. Valitse sitten Käytä toista laitetta ja valitse hallittava laite.
      Valitse Käytä toista laitetta
    • Jos käytät Macia, valitse kytkinohjauksen kotipaneelista Laitteet ja valitse sitten hallittava laite.
      Valitse Laitteet

Toiminnon poistaminen käytöstä

Paina kytkintä ja pidä sitä painettuna kymmenen sekunnin ajan. Voit myös noudattaa laitettasi koskevia seuraavia ohjeita:

• iPhone, iPad tai Apple TV: Valitse kytkinohjausvalikosta Laite, ja valitse sitten Lopeta laitteen käyttö.
  • Mac: Valitse kytkinohjauksen kotipaneelista Laitteet. Valitse sitten Katkaise yhteys.
    Valitse Katkaise yhteys