Tietoja QuickTime 7.7.9:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan QuickTime 7.7.9:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

QuickTime 7.7.9

• QuickTime

Saatavuus: Windows 7 ja Windows Vista.

Vaikutus: Haitallisen elokuvatiedoston katsominen saattoi johtaa ohjelman odottamattomaan sulkeutumiseen tai mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: QuickTimessa oli useita muistin vioittumiseen liittyviä ongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-ID

CVE-2015-7085: nimetön tutkija

CVE-2015-7086: nimetön tutkija

CVE-2015-7087: Cisco Talosin Ryan Pentney ja Richard Johnson

CVE-2015-7088: Cisco Talosin Ryan Pentney ja Richard Johnson

CVE-2015-7089: Cisco Talosin Ryan Pentney ja Richard Johnson

CVE-2015-7090: Cisco Talosin Ryan Pentney ja Richard Johnson

CVE-2015-7091: Agile Information Securityn Pedro Ribeiro (pedrib@gmail.com)

CVE-2015-7092: HP:n Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Clarified Securityn Jaanus Kp

CVE-2015-7117: Cisco Talosin Ryan Pentney ja Richard Johnson

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.