Apple Musicin käyttäminen Sonosissa

Lataa Sonos Controller -appi, päivitä ohjelmisto ja lisää sitten Apple Music -palvelu.

Jos haluat käyttää Apple Musicia Sonosissa, lataa ensin Sonos Controller -appi iPhoneesi, iPadiisi iPod touchiisi tai Android-laitteeseesi. Sonos-ohjelmisto pitää myös ehkä päivittää.

Lue lisää Sonos-tukisivustolta.

Apple Musicin lisääminen Sonos-kaiutinjärjestelmään

Jos et vielä ole Apple Musicin tilaaja:

Lisää sitten Apple Music -palvelu päivitetyn Sonos Controller -apin kautta iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Android-laitteessa ja kirjaudu sisään Apple Musicissa käyttämälläsi Apple ID:llä. Lue lisää Apple Musicin lisäämisestä Sonos controller -apin kautta Sonos-tuesta.

Kun olet lisännyt Apple Music -tilauksen, voit kuunnella koko Apple Music -valikoimaa tai henkilökohtaista musiikkikokoelmaasi, hankkia musiikkisuosituksia ja paljon muuta Sonos-kaiutinjärjestelmän kautta.

Useiden Apple ID -tunnuksien tai Apple Music -perhetilauksen käyttäminen Sonosin kautta

Jos sinulla on Apple Music -perhetilaus tai muilla taloutesi jäsenillä on oma tilauksensa, voitte käyttää Apple Musicia saman Sonos-järjestelmän kautta.

Jokaisen perheenjäsenen on lisättävä Apple Music Sonos Controller -appiin omalla Apple ID:llään. Kun kaikki ovat kirjautuneet sisään, kaikki tilit ovat käytettävissä Sonos Controller -apin palveluiden luettelossa. Kun perheenjäsen haluaa käyttää Apple Music -tilaustaan Sonos-kaiutinjärjestelmän kautta, hän voi valita tilinsä apissa. Sonos Controller -apilla voit myös estää sopimattoman sisällön.

Lue lisää Apple Music -perhetilauksesta.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.