Apple Musicin käyttäminen Sonoksessa

Lataa Sonos Controller -appi, päivitä ohjelmisto ja lisää sitten Apple Music -palvelu.

Jos haluat käyttää Apple Musicia Sonoksessa, lataa Sonos Controller -appi iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Android-puhelimeen. Sonos-ohjelmisto pitää myös ehkä päivittää.

Lisätietoja saat Sonoksen tukisivustosta.

Apple Musicin lisääminen Sonos-kaiutinjärjestelmään

Jos et ole vielä Apple Music -jäsen, toimi seuraavasti:

Lisää sitten Apple Music -palvelu päivitetyllä Sonos Controller -apilla iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Android-puhelimeen ja kirjaudu sisään Apple Music -palvelussa käyttämälläsi Apple ID:llä. Lisätietoja Apple Musicin lisäämisestä Sonos Controller -apilla saat Sonos-tuesta.

Apple Music -jäsenyyden lisäämisen jälkeen voit muun muassa kuunnella koko Apple Music -luetteloa tai omaa musiikkikokoelmaasi ja pyytää musiikkiehdotuksia Sonos-kaiutinjärjestelmän kautta.

Useiden Apple ID:iden tai Apple Music -perhejäsenyyden käyttäminen Sonoksen kanssa

Jos sinulla on Apple Music -perhejäsenyys tai muilla talouteesi kuuluvilla ihmisillä on omat jäsenyytensä, voitte kaikki nauttia Apple Musicista samalla Sonos-järjestelmällä.

Jokaisen perheenjäsenen on lisättävä Apple Music Sonos Controller -appiin omalla Apple ID:llään. Kun kaikki ovat kirjautuneet sisään, kaikki tilit ovat käytettävissä Sonos Controller -apin palveluiden luettelossa. Kun joku perheenjäsen haluaa käyttää Apple Music -jäsenyyttään Sonos-kaiuttimella, hän voi valita tilinsä sovelluksesta. Sonos Controller -apilla voit myös estää sopimattoman sisällön.

Lue lisätietoja Apple Music -perhejäsenyyksistä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.