Apple Musicin käyttäminen Sonos-kaiuttimessa

Lue, miten voit ottaa Apple Musicin käyttöön Sonos-kaiuttimessa ja hallita sitä.

Kuva valkoisesta Sonos-kaiuttimesta.

Apple Musicia voi hallita Sonos-kaiuttimessa kolmella eri tavalla. Voit käyttää useimpien Sonos-laitteiden hallintaan Sonos Controller -appia. Jos käytössäsi on Alexalla toimiva Sonos-kaiutin, voit pyytää Alexaa toistamaan Apple Music -sisältöä. Joillakin Sonos-laitteilla voi myös hallita Apple Musicia AirPlaylla.

Sonos Controller -apin käyttäminen

1. Lataa Sonos Controller -appi iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin tai Android-laitteeseen. Jos sinulla on jo Sonos-appi, tarkista ja lataa saatavilla olevat päivitykset.
  2. Lisää Apple Music Sonos-kaiutinjärjestelmään.* Jos et ole vielä Apple Music -tilaaja, voit liittyä iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella tai Android-laitteella.
  3. Kirjaudu Apple ID:llä, jolla käytät Apple Musicia.

Kun olet lisännyt Apple Music -tilauksen, voit kuunnella koko Apple Music -valikoimaa tai henkilökohtaista musiikkikokoelmaasi, hankkia musiikkisuosituksia ja paljon muuta Sonos-kaiutinjärjestelmän kautta.

*Jos haluat lisätietoja siitä, miten Apple Music lisätään kaiutinjärjestelmään Sonos Controller -apilla, ota yhteyttä Sonos-tukeen.

Alexan käyttäminen

Joissakin maissa ja joillakin alueilla voit pyytää Alexaa toistamaan Apple Music -sisältöä, jos käytössäsi on Alexalla toimiva Sonos-kaiutin. Lue lisätietoja Apple Musicin hallitsemisesta Alexalla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.