Virhe -54 synkronoitaessa sisältöä iTunesin kanssa

Jos sisältö ei synkronoidu, kokoa iTunes-kirjaston tiedostot yhteen ja tarkista, aiheuttavatko muun valmistajan tietoturvaohjelmistot ongelmia.

Kun yrität synkronoida iPhonea, iPadia tai iPod touchia iTunesin kanssa, saatat saada seuraavanlaisen varoitusviestin:

”iPhonea [laitteen nimi] ei voida synkronoida. Tapahtui tuntematon virhe (-54).”

Näin voi käydä, jos tietokoneessa tai iOS-laitteessa oleva tiedosto on lukittu. Jatka synkronointia klikkaamalla OK.

Jos sisältö ei synkronoidu, toimi seuraavasti:

Jos ongelma ilmenee edelleen, kokeile seuraavia ohjeita.

iTunes-kirjastossa olevien mediatiedostojen yhdistäminen

iTunes-kirjastossa olevat mediatiedostot on mahdollisesti tallennettu useisiin sijainteihin. Yritä yhdistää tiedostot iTunes Media -kansioon.

Muiden valmistajien tietoturvaohjelmistoihin liittyvien ongelmien selvittäminen

Jotkin muiden valmistajien ohjelmistot, kuten tietoturvaohjelmistot, voivat häiritä tietokoneen ja laitteen välistä synkronointiprosessia. Muuta tietoturvaohjelmiston asetuksia ja tarkista, korjaako tämä ongelman.

Pienen sisältömäärän synkronointi

Synkronoi vain pieni määrä sisältöä kerrallaan. Lisää sisältöä, kunnes virhe ilmenee uudelleen. Näin voit tunnistaa ongelman aiheuttavan sisällön.

Sisällön poistaminen ja lataaminen uudelleen

Jos ongelma ilmenee iTunes Storesta peräisin olevaa sisältöä käytettäessä, poista sisältö ja lataa se uudelleen. Voit myös ladata sisällön suoraan iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin.

Sisällön poistaminen ja tuominen uudelleen

Jos sisältö ei ole peräisin iTunes Storesta, poista sisältö ja tuo se alkuperäisestä lähteestä uudelleen.

PDF-tiedostojen poistaminen synkronointiprosessista

Tämä ongelma voi ilmetä, kun yrität siirtää iTunes-ostokset iOS-laitteesta tietokoneeseen. Näin voi käydä myös silloin, kun yrität synkronoida Apple Booksin kanssa, koska se käyttää samaa prosessia. Tässä tapauksessa ongelma saattaa johtua iOS-laitteen Kirjat-appiin tallennetusta PDF-tiedostosta.

Voit korjata ongelman lähettämällä PDF-tiedoston itsellesi laitteessa olevan Kirjat-apin Jaa-toiminnolla. Tällöin PDF-tiedostosta tallennetaan sähköpostitilillesi kopio, joka lähetetään valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen, ja voit käyttää tätä kopiota tietokoneesta. Poista sen jälkeen PDF-tiedosto laitteesta.