Apple Music -perhetilauksen hankkiminen

Jopa kuusihenkiset perheet voivat nauttia kaikista Apple Musicin eduista.

Jokainen Apple Musicin perhetilauksen saanut perheenjäsen saa rajoituksetta käyttöönsä koko Apple Music -luettelon, oman musiikkimakunsa mukaan räätälöityjä suosituksia sekä oman iCloud-musiikkikirjaston, jonka avulla hän voi kuunnella musiikkia kaikilla suosikkilaitteillaan.

Lue lisää Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Apple Musicin ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Tietoja perhetilauksista ja Perhejaosta

Jos haluat käyttää perhetilausta yhdessä perheenjäsentesi kanssa, sinun täytyy ottaa Perhejako käyttöön tuetulla laitteella. Kun otat Perhejaon käyttöön, sinusta tulee perheen järjestäjä. Jos et halua olla perheen järjestäjä, pyydä jotain perheenjäsentä ottamaan Perhejako käyttöön puolestasi.

Jos olet jo ottanut Perhejaon käyttöön ja liittynyt Apple Musiciin perhetilauksella, voit lisätä uusia käyttäjiä kutsumalla heidät perheryhmääsi.

Liity Apple Musicin jäseneksi

Voit tilata Apple Musicin iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Windows-tietokoneella tai Android-puhelimella. Kun liityt, voit valita neljä eri tilaustyyppiä: kuukausittaisen henkilökohtaisen tilauksen, vuotuisen henkilökohtaisen tilauksen, perhetilauksen tai opiskelijatilauksen.

Jos valitsit henkilökohtaisen tilauksen tai opiskelijatilauksen, kun liityit ensimmäisen kerran, voit vaihtaa sen perhetilaukseksi.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Musiikki-appi. Jos et näe Tervetuloa Apple Musiciin -viestiä, napauta näytön alalaidassa Sinulle.
  2. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, napauta kokeilutarjousta.
    Jos olet tällä hetkellä Apple Musicin tilaaja, napauta Kirjaudu sisään ja vaihda tilauksesi perhetilaukseksi.
  3. Napauta Perhe-vaihtoehtoa.
  4. Anna pyydettäessä Apple ID ja salasana, joita käytät iTunes Storen yhteydessä. Voit kirjautua myös Touch ID:n avulla.
    Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  5. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  6. Valitse genret ja artistit, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Perhejaossa jo aikaisemmin määritetyt perheenjäsenet voivat automaattisesti käyttää Apple Musicia. Perheen järjestäjä voi kutsua ihmisiä liittymään Perhejakoon. Jos jollakulla on jo Apple Musicin henkilökohtainen tilaus tai opiskelijatilaus, kyseisen tilauksen uusinta peruutetaan automaattisesti, kun henkilö liittyy perheeseen.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse vasemmassa yläkulmassa  Musiikki ja klikkaa sitten Sinulle-kohtaa iTunes-ikkunan yläosassa.
  3. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, napauta kokeilutarjousta.
    Jos olet tällä hetkellä Apple Musicin tilaaja, klikkaa Kirjaudu sisään ja vaihda tilauksesi perhetilaukseksi.
  4. Klikkaa Aloita ja klikkaa sitten Perhe-vaihtoehtoa.
  5. Anna pyydettäessä Apple ID ja salasana, joita käytät iTunes Storen yhteydessä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo tili.
    Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  6. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  7. Valitse genret ja artistit, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Perhejaossa jo aikaisemmin määritetyt perheenjäsenet voivat automaattisesti käyttää Apple Musicia. Perheen järjestäjä voi kutsua ihmisiä liittymään Perhejakoon. Jos jollakulla on jo Apple Musicin henkilökohtainen tilaus tai opiskelijatilaus, kyseisen tilauksen uusinta peruutetaan automaattisesti, kun henkilö liittyy perheeseen.

Android-puhelin

1. Lataa Apple Music -appi Google Playsta.
  2. Avaa Apple Music -appi. Jos Apple Music -näyttöä ei näy, napauta vasemman ylälaidan valikkokuvaketta ja napauta sitten Sinulle.
  3. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, napauta kokeilutarjousta.
    Jos olet tällä hetkellä Apple Musicin tilaaja, napauta Kirjaudu sisään ja vaihda tilauksesi perhetilaukseksi.
  4. Napauta Perhe-vaihtoehtoa.
  5. Anna pyydettäessä Apple ID ja salasana, joita käytät iTunes Storen yhteydessä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo tili.
    Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  6. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  7. Valitse genret ja artistit, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Perheen järjestäjä voi kutsua ihmisiä liittymään Perhejakoon. Jos jollakulla on jo Apple Musicin henkilökohtainen tilaus tai opiskelijatilaus, kyseisen tilauksen uusinta peruutetaan automaattisesti, kun henkilö liittyy perheeseen.

Perheenjäsenten kutsuminen

Voit kutsua ihmisiä liittymään perheeseesi iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tai Android-puhelimella.

iPhone, iPad tai iPod touch

Kun olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit kutsua muita perheenjäseniä liittymään perheryhmääsi.

Kun kutsutut hyväksyvät kutsusi, jokainen perheryhmäsi jäsen voi käyttää Apple Musicia.

Android-puhelin

1. Napauta Apple Music -apin vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta .
  2. Siirry tiliasetuksiin napauttamalla kuvaasi tai nimeäsi valikon ylälaidassa.
  3. Napauta Hallitse jäsenyyttä. Anna Apple ID:si salasana pyydettäessä.
  4. Napauta Perhejaon käyttöönotto tai Perhe.
  5. Jos napautit Perhejaon käyttöönotto, voit siirtyä kutsumaan perheenjäseniä napauttamalla Jatka.
  6. Jos napautit Perhe, voit kutsua lisää jäseniä napauttamalla näytön alalaidassa Lisää perheenjäsen.

Voit lähettää perheenjäsenille sähköpostiviestin, jossa kutsut heidät liittymään perheeseen, tai pyytää heitä antamaan Apple ID:nsä ja salasanansa suoraan Apple Music -apissa. Jos appi pyytää lupaa yhteystietojen käyttöön, napauta Salli, jotta voit nopeasti hakea Android-puhelimeen tallennetut yhteystiedot.

Kun kutsutut hyväksyvät kutsusi, jokainen perheryhmäsi jäsen voi käyttää Apple Musicia.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja, voit vaihtaa sen perhejäsenyydeksi Musiikki-apissa tai iTunesissa tietokoneella. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit hallita Apple Music -tilaustasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella tai Android-puhelimella.

Näin saat apua

Jos sinulla on ongelmia perhetilauksen käytössä:

1. Varmista, että kaikki perheenjäsenet jakavat iTunes Store -ostoksensa.
  2. Varmista, että olet kirjautunut iTunes Storeen sillä Apple ID:llä ja salasanalla, jolla jaat sisältöä Perhejaon avulla.
  3. Kirjaudu ulos Apple Musicista ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et edelleenkään näe perheesi jaettua sisältöä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.