Apple Music -perhetilauksen hankkiminen

Jopa kuusihenkiset perheet voivat nauttia kaikista Apple Musicin eduista.

Jokainen Apple Musicin perhetilauksen saanut perheenjäsen saa rajoituksetta käyttöönsä koko Apple Music -luettelon, oman musiikkimakunsa mukaan räätälöityjä suosituksia sekä oman iCloud-musiikkikirjaston, jonka avulla hän voi kuunnella musiikkia kaikilla suosikkilaitteillaan.

Hanki Apple Music -perhetilaus.

Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Apple Musicin ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Tietoja perhetilauksista ja Perhejaosta

Jos haluat käyttää perhetilausta yhdessä perheenjäsentesi kanssa, sinun täytyy ottaa Perhejako käyttöön tuetulla laitteella. Kun otat Perhejaon käyttöön, sinusta tulee perheen järjestäjä. Jos et halua olla perheen järjestäjä, pyydä jotain perheenjäsentä ottamaan Perhejako käyttöön puolestasi.

Jos olet jo ottanut Perhejaon käyttöön ja liittynyt Apple Musiciin perhetilauksella, voit lisätä uusia käyttäjiä kutsumalla heidät perheryhmääsi.

Liity Apple Musicin jäseneksi

Voit tehdä Apple Music -tilauksen iPhonesta, iPadista, iPod touchista, Macilta, Windows-tietokoneelta tai Android-laitteesta. Kun liityt, voit valita neljästä eri tilaustyypistä: kuukausittaisen henkilökohtaisen tilauksen, vuotuisen henkilökohtaisen tilauksen, perhetilauksen tai opiskelijatilauksen.

Jos valitsit henkilökohtaisen tai opiskelijatilauksen, kun liityit, voit myös muuttaa sen Perhetilaukseksi.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Avaa Musiikki-appi. Jos Apple Music -näyttöä ei näy, napauta näytön alalaidassa Sinulle.
  2. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, napauta kokeilutarjousta.
    Jos olet jo Apple Music -tilaaja, napauta Kirjaudu sisään ja muuta tilauksesi Perhetilaukseksi.
  3. Napauta Perhe-vaihtoehtoa ja sitten Aloita kokeilu.
  4. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:llä ja salasanalla, jota käytät iTunes Storessa.
    Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  5. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  6. Valitse lajityypit ja artistit, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Perhejaossa jo aikaisemmin määritetyt perheenjäsenet voivat automaattisesti käyttää Apple Musicia. Perheen järjestäjä voi kutsua ihmisiä liittymään Perhejakoon. Jos jollakulla on jo Apple Musicin henkilökohtainen tilaus tai opiskelijatilaus, kyseisen tilauksen uusinta peruutetaan automaattisesti, kun henkilö liittyy perheeseen.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse vasemmassa yläkulmassa  Musiikki ja klikkaa sitten Sinulle-kohtaa iTunes-ikkunan yläosassa.
  3. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, klikkaa kokeilutarjousta.
    Jos olet jo Apple Music -tilaaja, klikkaa Kirjaudu sisään ja muuta tilauksesi Perhetilaukseksi.
  4. Klikkaa Perhe-vaihtoehtoa ja sitten Aloita kokeilu.
  5. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:llä ja salasanalla, jota käytät iTunes Storessa. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, klikkaa Luo uusi Apple ID.
    Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  6. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  7. Valitse genrejä ja artisteja, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Perhejaossa jo aikaisemmin määritetyt perheenjäsenet voivat automaattisesti käyttää Apple Musicia. Perheen järjestäjä voi kutsua ihmisiä liittymään Perhejakoon. Jos jollakulla on jo Apple Musicin henkilökohtainen tilaus tai opiskelijatilaus, kyseisen tilauksen uusinta peruutetaan automaattisesti, kun henkilö liittyy perheeseen.

Android-laite

1. Lataa Apple Music -appi Google Playsta.
  2. Avaa Apple Music -ohjelma. Jos et näe Apple Music -näyttöä, napauta Valikko-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ja sitten Sinulle.
  3. Jos liityt Apple Musiciin ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo aikaisemmin ollut kokeilutilaus, napauta kokeilutarjousta.
    Jos olet jo Apple Music -tilaaja, napauta Kirjaudu sisään ja muuta tilauksesi Perhetilaukseksi.
  4. Napauta Perhe-vaihtoehtoa ja sitten Aloita kokeilu.
  5. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:llä ja salasanalla, jota käytät iTunes Storessa. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, klikkaa Luo uusi Apple ID.
    Joudut ehkä vahvistamaan laskutustietosi, mutta sinulta ei laskuteta täyttä kuukausihintaa ennen kokeilutilauksen päättymistä. Lisää kelvollinen maksutapa ja napauta kohtaa Liity.
  6. Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.
  7. Valitse genrejä ja artisteja, joista pidät. Voit myös tarkistaa, mitä ystäväsi kuuntelevat, ja pyytää ilmoituksia, kun artistit julkaisevat uutta musiikkia.

Voit ottaa iCloud-perhejaon käyttöön napauttamalla Valikko-kuvaketta > kuvasi tai nimesi valikon yläosassa > Näytä tili > Hallinnoi jäsenyyttä > Hallinnoi perhettä. Perheen järjestäjä voi sitten kutsua henkilöitä liittymään Perhejakoon. Jos jollakulla on jo Apple Musicin henkilökohtainen tilaus tai opiskelijatilaus, kyseisen tilauksen uusinta peruutetaan automaattisesti, kun henkilö liittyy perheeseen.

Perheenjäsenten kutsuminen

Voit kutsua perheenjäseniä liittymään Perheeseen iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla tai Android-laitteella.

iPhone, iPad tai iPod touch

Kun olet ottanut Perhejaon käyttöön, voit kutsua muita perheenjäseniä liittymään perheryhmääsi.

Kun kutsutut hyväksyvät kutsusi, jokainen perheryhmäsi jäsen voi käyttää Apple Musicia.

Android-laite

1. Napauta Apple Music -appissa Valikko-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.
  2. Napauta kuvaasi tai nimeäsi valikon yläosassa ja selaa kohtaan Näytä tili ja napauta sitä.
  3. Napauta Hallitse jäsenyyttä. Anna Apple ID:si salasana pyydettäessä.
  4. Napauta Hallinnoi perhettä. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  5. Napauta Jatka jatkaaksesi perheenjäsenten kutsumista ja napauta sitten Lisää perheenjäsen kutsuaksesi muita jäseniä.

Voit lähettää perheenjäsenille sähköpostiviestin, jossa kutsut heidät liittymään perheeseen, tai pyytää heitä antamaan Apple ID:nsä ja salasanansa suoraan Apple Music -appissa. Jos appi kysyy yhteystietojasi, napauta Salli, jotta voit hakea nopeasti Android-laitteelle tallentamiasi yhteystietoja.

Kun kutsutut hyväksyvät kutsusi, jokainen perheryhmäsi jäsen voi käyttää Apple Musicia.

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja

Jos olet jo Apple Musicin tilaaja, voit vaihtaa sen perhejäsenyydeksi Musiikki-appissa tai iTunesissa tietokoneella. Katso, miten voit hallinnoida Apple Music -tilaustasi iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla tai Windows-tietokoneella tai Android-laitteella.

Näin saat apua

Jos sinulla on ongelmia perhetilauksen käytössä:

1. Varmista, että kaikki perheenjäsenet jakavat iTunes Store -ostoksensa.
  2. Varmista, että olet kirjautunut iTunes Storeen sillä Apple ID:llä ja salasanalla, jolla jaat sisältöä Perhejaon avulla.
  3. Kirjaudu ulos Apple Musicista ja kirjaudu sitten uudelleen sisään.

Lue ohjeet siihen, mitä sinun kannatta tehdä, jos et edelleenkään näe perheesi jaettua sisältöä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.