Apple Music -perhetilauksen hankkiminen

Apple Music -perhetilauksen avulla enintään kuusi henkilöä voi käyttää Apple Musicia rajattomasti laitteillaan.

Tietoja Apple Music -perhetilauksesta

Jokainen Apple Music -perhetilauksen jäsen saa rajattoman pääsyn Apple Musicin valikoimaan. Lisäksi jokainen perheenjäsen saa oman musiikkikirjaston ja musiikkisuosituksia sen perusteella, mitä he mieluiten kuuntelevat. Sinun tarvitsee vain ottaa Perhejako käyttöön ja sitten kutsua henkilöitä perheryhmäsi jäseniksi. Lue lisätietoja Apple Musicista ja Apple Musicin hinnoittelusta.

Hanki Apple Music -perhetilaus nyt

Apple Musicin ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista.

Perhetilauksen hankkiminen

Oletko jo Apple Music -tilaaja? Lue, miten voit vaihtaa perhetilaukseen. Jos olet uusi Apple Musicin käyttäjä, rekisteröidy perhetilausta varten seuraavien ohjeiden avulla.

Avaa Musiikki-appi

Avaa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Android-laitteessa Musiikki-appi. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio. Siirry sitten Sinulle-kohtaan.

Aloita kokeiluja valitse Perhe

Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta (yksi tarjous henkilöä tai perhettä kohti), valitse Perhe ja napauta tai klikkaa sitten kokeilun aloittamisvaihtoehtoa Aloita kokeilujakso.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta tai klikkaa Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista laskutustietosi

Varmista pyydettäessä laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa. Napauta tai klikkaa sitten Liity.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Perheen kutsuminen kuuntelemaan

Ota Perhejako käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Android-laitteessa. Kutsu sitten perheenjäseniä liittymään perheryhmääsi.

Jos olet jo ottanut Perhejaon käyttöön, kaikki perheryhmäsi jäsenet saavat automaattisesti Apple Musicin käyttöönsä.

Jos jollain perheryhmän jäsenellä on jo Apple Musicin henkilökohtainen tai opiskelijatilaus, tämän tilauksen uusiminen perutaan automaattisesti, kun hän liittyy perheryhmään.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.