Apple Music -perhetilauksen hankkiminen

Apple Music -perhetilauksen avulla enintään kuusi henkilöä voi käyttää Apple Musicia rajattomasti laitteillaan.

Jokainen Apple Music -perhetilauksen jäsen voi suoratoistaa miljoonia kappaleita Apple Music -luettelosta. Lisäksi jokainen perheenjäsen saa oman musiikkikirjaston ja musiikkisuosituksia sen perusteella, mitä he mieluiten kuuntelevat.

Hanki Apple Music -perhetilaus

Määritä ensin Perhejako

Ota Perhejako käyttöön laitteellasi. Kutsu sitten perheenjäseniä liittymään perheryhmääsi.

Jos olet jo ottanut Perhejaon käyttöön, kaikki perheryhmäsi jäsenet saavat automaattisesti Apple Musicin käyttöönsä sen jälkeen, kun olet tilannut sen.

Oletko jo Apple Music -tilaaja? Lue, miten voit vaihtaa perhetilaukseen.

Jos jollain perheryhmän jäsenellä on jo Apple Musicin henkilökohtainen tilaus tai opiskelijatilaus, tämän tilauksen uusiminen perutaan automaattisesti, kun hän liittyy perheryhmään.

Tilaa sitten palvelu noudattamalla seuraavia ohjeita

1. Avaa Apple Music -appi tai iTunes.

2. Siirry Kuuntele nyt- tai Sinulle-kohtaan.

3. Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta (yksi kokeilujakso henkilöä tai perhettä kohden).

4. Valitse Perhe ja napauta tai klikkaa Aloita kokeilu.

5. Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo uusi Apple ID ja toimi sitten ohjeiden mukaan. Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

6. Vahvista laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa.

7. Napauta tai klikkaa Liity.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.