Apple Music -perhetilauksen hankkiminen

Apple Music -perhetilauksen avulla enintään kuusi henkilöä voi käyttää Apple Musicia rajattomasti laitteillaan. Lisäksi jokainen perheenjäsen saa oman musiikkikirjaston ja musiikkisuosituksia sen perusteella, mitä he mieluiten kuuntelevat.

Avaa Apple Music -appi tai iTunes tilauksen tekemistä varten

Siirry Apple Music -apissa tai iTunesissa Sinulle-kohtaan.

Oletko jo Apple Music -tilaaja? Lue, miten voit vaihtaa perhetilaukseen.

Aloita kokeiluja valitse Perhe

Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta (yksi tarjous henkilöä tai perhettä kohti), valitse Perhe ja napauta tai klikkaa sitten kokeilun aloittamisvaihtoehtoa Aloita kokeilujakso.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, napauta tai klikkaa Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Jos et ole varma, onko sinulla Apple ID:tä, voit selvittää asian.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista laskutustietosi

Varmista pyydettäessä laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa. Napauta tai klikkaa sitten Liity.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

Perheen kutsuminen kuuntelemaan

Ota Perhejako käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Android-laitteessa. Kutsu sitten perheenjäseniä liittymään perheryhmääsi.

Jos olet jo ottanut Perhejaon käyttöön, kaikki perheryhmäsi jäsenet saavat automaattisesti Apple Musicin käyttöönsä.

Jos jollain perheryhmän jäsenellä on jo Apple Musicin henkilökohtainen tai opiskelijatilaus, tämän tilauksen uusiminen perutaan automaattisesti, kun hän liittyy perheryhmään.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.