Jos Sony-kameran XAVC-S-media näyttää tyhjältä Macin iMoviessa

Jos XAVC-S-materiaali näyttää tyhjältä tai mustalta iMovie-toiston aikana, varmista, että iMovie on ajan tasalla. Tuo sitten materiaaliin liittyvät leikkeet kamerasta.

Joistakin Sony-kameroista tuodut videot saatetaan näyttää Macin iMoviessa yleisenä pienoiskuvana tai toistaa mustana näyttönä ilman ääntä. Tämä saattaa ilmetä, jos materiaalin kuvataajuus on 100 tai 120 fps. Jos haluat katsoa tällaisen videon, tarkista iMovie-päivitykset ja tuo sitten samat leikkeet kamerasta osana uutta tapahtumaa.

Tarkista iMovie-päivitykset

Voit seuraavalla tavalla varmistaa, että käytössäsi on iMovie 10.1 tai uudempi.

1. Avaa iMovie.
  2. Valitse iMovie > Tietoja: iMovie, niin näet, mikä iMovie-versio on käytössä.

Jos käytössäsi on jokin vanhempi iMovie 10 -versio, päivitä se Mac App Storen Päivitykset-ruudussa.

Tuo materiaali uudelleen

Jos käytössäsi on iMovie 10.1 tai uudempi, voit tuoda 100 fps:n tai 120 fps:n materiaalia siten, että sen toisto onnistuu.

1. Liitä laite Maciin.
  2. Avaa Tuo-ikkuna napsauttamalla työkalurivin Tuo-painiketta. Jos Tuo-painike ei ole näkyvissä, napsauta työkalurivin Media-painiketta ja sitten Tuo-painiketta.
  3. Valitse Tuo kohteeseen: Uusi tapahtuma.
  4. Kirjoita uuden tapahtuman nimi ja valitse sitten OK.
  5. Komento-klikkaa kutakin tuotavaa leikettä. Valitse sitten Tuo valitut tai Tuo kaikki.

Tuo-ikkuna suljetaan, ja leikkeet tulevat näkyviin tapahtumaan. Uudelleentuodun materiaalin pitäisi näkyä nyt oikein ilman tyhjiä tai mustia kuvia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.