Tietoja OS X El Capitan 10.11.2 -päivityksestä

OS X El Capitan 10.11.2 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitan -käyttäjille.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

OS X El Capitan 10.11.2 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• parantaa Wi-Fin luotettavuutta
  • parantaa Handoffin ja AirDropin luotettavuutta
  • korjaa ongelman, joka saattoi aiheuttaa Bluetooth-laitteiden yhteyden katkeamisen
  • korjaa ongelman, joka estää Mailia poistamasta Exchange-offline-tilin viestejä
  • korjaa ongelman, joka esti kuvien tuomisen iPhonesta Maciin USB-kaapelin avulla
  • parantaa Live Photo -kuvien iCloud-kuvajakoa
  • korjaa ongelman, joka estää Mailin päivityksen
  • korjaa ongelman, joka saattaa estää FaceTime- ja Viestit-ohjelmiin kirjautumisen.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• korjaa ongelman, jossa varmennesisältöä sisältävän määritysprofiilin uudelleenasennus aiheuttaa varmenteiden poistamisen niiden päivittämisen asemesta
  • korjaa ongelman, joka aiheuttaa useita todennuskehotteita Safarissa, kun käytössä on NTLM-todennus
  • sallii viivästetyn käyttöönoton, kun käytät fdesetup-komentoa ottaaksesi FileVaultin käyttöön mobiilitileissä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Asenna päivitys Mac App Storesta. Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä.

Jotkin päivitykset ovat saatavilla vasta tiettyjen toisten päivitysten asentamisen jälkeen. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset. Älä keskeytä niiden asentamista. Tämä päivitys on saatavilla myös Apple-tuen Lataukset-sivulta. Jos tietokoneeseen on asennettu muun kuin Applen tekemiä OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla, seuraukset voivat olla arvaamattomia.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.