Tietoja OS X El Capitan 10.11.2 -päivityksestä

OS X El Capitan 10.11.2 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitan -käyttäjille.

OS X El Capitan 10.11.2 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta. Päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Päivitys parantaa Wi-Fin luotettavuutta.
  • Päivitys parantaa Handoffin ja AirDropin luotettavuutta.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka saattoi aiheuttaa Bluetooth-laitteiden yhteyden katkeamisen.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka estää Mailia poistamasta Exchange-offline-tilin viestejä.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka esti kuvien tuomisen iPhonesta Maciin USB-kaapelin avulla.
  • Päivitys parantaa Live Photos -kuvien iCloud-kuvajakoa.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka estää Mailin päivityksen.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka saattaa estää FaceTime- ja Viestit-ohjelmiin kirjautumisen.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Päivitys korjaa ongelman, jossa varmennesisältöä sisältävän määritysprofiilin uudelleenasennus aiheuttaa varmenteiden poistamisen niiden päivittämisen asemesta.
  • Päivitys korjaa ongelman, joka aiheuttaa useita todennuskehotteita Safarissa, kun käytössä on NTLM-todennus.
  • Päivitys sallii viivästetyn käyttöönoton, kun käytät fdesetup-komentoa ottaaksesi FileVaultin käyttöön mobiilitileissä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Asenna päivitys Mac App Storesta. Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä.

Jotkin päivitykset tulevat saataville vasta kun muita päivityksiä on asennettu. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset. Älä keskeytä niiden asentamista. Tämä päivitys on saatavilla myös Applen tuen ladattavien tiedostojen sivulta. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.