Ohjeita Apple Watchin käyttöön

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Digital Crownia, sivupainiketta ja eleitä käytetään.

Paina tai käännä Digital Crownia

• Näet kellotaulun tai Koti-valikon painamalla tätä.
  • Palaa edelliseen appiin kaksoisklikkaamalla tätä.
  • Käytä Siriä pitämällä tätä painettuna.
  • Zoomaa, vieritä tai säädä näytön sisältöä kääntämällä tätä.
  • Apple Watch Series 2:ssa tai uudemmassa* avaa näytön lukitus uintiharjoituksen aikana kääntämällä.

Paina sivupainiketta

Apple Watchin rannekkeen irrottaminen

Rannekkeen vapautuspainikkeet ovat kellon takapaneelissa.

Lue ohjeita Apple Watchin rannekkeen irrottamiseen

Apple Watchin näytön kurkkaaminen

Apple Watch Series 2:ssa ja uudemmissa voit herättää näytön asteittain pitääksesi sen kirkkauden matalana. Haluat ehkä esimerkiksi vilkaista näyttöä elokuvateatterissa.

Käännä Digital Crownia hitaasti herättääksesi näytön asteittain, käännä sitä sitten toiseen suuntaan asettaaksesi näytön takaisin nukkumaan.

Eleiden käyttäminen

Voit käyttää Apple Watchia useilla eri eleillä. Kun kosketat näyttöä, kellon Force Touch -teknologia tunnistaa, kuinka voimakkaasti painat näyttöä.

Paina

Painamalla näyttöä napakasti voit esimerkiksi muuttaa kellotaulua ja tarkastella appien asetuksia.

Napauta

Valitse painike tai kohde napauttamalla näyttöä.

Vedä

Selaa tai säädä liukusäädintä vetämällä sormea näytössä.

Pyyhkäise

Pyyhkäise ylös, alas, vasemmalle tai oikealle nähdäksesi muut näytöt.

* Käytettävissä vain Apple Watch Series 2:ssa tai uudemmissa. Apple Watch Series 1 ja Apple Watch (1. sukupolvi) eivät sovellu uimiseen. Lue lisää Apple Watchin vedenpitävyydestä