iPhonen lataaminen Smart Battery Case -akkukuorella

Smart Battery Case suojaa iPhone 6-, iPhone 6s- ja iPhone 7 -puhelimia, mutta se mahdollistaa myös niiden vaivattoman lataamisen ja pidentää laitteen käyttöaikaa. Lue ohjeita Smart Battery Casen käyttöön.

Varmista, että laitteessasi on uusin iOS-versio.

Kuoren kiinnittäminen ja irrottaminen

Voit kiinnittää kuoren nostamalla sen yläosaa ja liu’uttamalla iPhonen kuoren sisään. Voit irrottaa kuoren nostamalla sen yläreunaa ja liu’uttamalla iPhonea kohti kuoren yläosaa. Liu’uta puhelinta ylöspäin, ei itseäsi kohti, sillä tämä voi vahingoittaa liitintä.

iPhonen lataaminen missä tahansa

Kun asetat iPhonen Smart Battery Caseen, jossa on laturi, iPhone latautuu automaattisesti.

iPhonen lataaminen akkukuoren avulla

1. Kun iPhonesi on kuoressa, liitä iPhonen mukana toimitettu Lightning–USB-kaapeli kuoren Lightning-liitäntään.
  2. Liitä kaapelin toinen pää Applen USB-virtalähteeseen ja liitä sitten virtalähde pistorasiaan.

Voit ladata Smart Battery Casea myös ilman iPhonea.

Virtatason tarkistaminen

Kun asetat iPhonen kuoreen, lataustila näkyy lukitusnäytöllä. Näet tilan myös silloin, kun yhdistät kuoren virtalähteeseen tai irrotat sen virtalähteestä. Jos olet jo asettanut iPhonen kuoreen, voit etsiä lataustilan iPhonen Tänään-näkymästä.

Lukitusnäyttö

Tänään-näkymä

Kun iPhonesi ei ole kuoressa, näet vihreän tilavalon, kun kuori on täyteen ladattu.

Pikalataus

Jos haluat ladata mahdollisimman nopeasti, käytä Applen 10 W:n tai 12 W:n USB-virtalähdettä. Kun haluat ladata iPhonen tai kuoren mahdollisimman nopeasti, vältä paljon suoritintehoa vaativien appien, kuten peliappien ja videoeditorien, käyttöä.

Jos lisävarusteen käyttö ei onnistu Smart Battery Casen kanssa

Jos et voi käyttää Applen lisävarustetta tai Made for iPhone -merkinnällä varustettua lisävarustetta Smart Battery Casen kanssa, toimi seuraavasti:

1. Irrota lisävaruste ja liitä se sitten uudelleen.
  2. Käynnistä iPhone uudelleen.
  3. Irrota iPhone kuoresta ja aseta se sitten uudelleen kuoreen.

Jos Smart Battery Case ei lataudu

Toimi seuraavasti. Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen:

1. Irrota Lightning–USB-kaapeli virtalähteestä ja liitä se sitten takaisin virtalähteeseen.
  2. Jos iPhonesi on kuoressa, irrota kuori ja aseta puhelin sitten takaisin kuoreen.

Jos iPhone ei lataudu

Toimi seuraavasti. Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen:

1. Varmista, että käytössäsi on iOS:n uusin versio.
  2. Jos olet liittänyt kuoreen lisävarusteita, irrota ne.
  3. Käynnistä iPhone uudelleen.
  4. Irrota iPhone kuoresta ja aseta se sitten takaisin kuoreen.

Lisätietoja

• Smart Battery Case ei ole yhteensopiva iPhone 8:n ja uudempien kanssa.
  • Jos tarvitset lisäohjeita Smart Battery Casen käyttöön, ota yhteyttä Apple-tukeen.