iPhonen lataaminen Smart Battery Casen avulla

Smart Battery Case suojaa iPhoneasi ja mahdollistaa laitteen lataamisen sekä pidentää sen käyttöaikaa. Lue ohjeita Smart Battery Casen käyttöön.

Smart Battery Casen lataaminen

Ennen kuin otat Smart Battery Casen käyttöön, päivitä iPhoneesi iOS:n uusin versio. Varmista myös, että lataat Smart Battery Casen ennen sen käyttöönottoa.

1. Liitä iPhonen mukana toimitettu Lightning–USB-kaapeli kuoren Lightning-liitäntään.

2. Liitä kaapelin toinen pää Applen USB-virtalähteeseen ja liitä sitten virtalähde pistorasiaan. Jos haluat ladata mahdollisimman nopeasti, käytä Applen vähintään 18 watin USB-C-virtalähdettä.

3. Keltainen tilavalo ilmaisee, että kuori latautuu. Näet vihreän tilavalon, kun kuori on täyteen ladattu.

Kuoren kiinnittäminen ja irrottaminen

Voit kiinnittää kuoren nostamalla sen yläosaa ja liu’uttamalla iPhonen kuoren sisään. Kun asetat iPhonen Smart Battery Caseen, jossa on virtaa, iPhone latautuu automaattisesti.

Voit irrottaa kuoren nostamalla sen yläreunaa ja liu’uttamalla iPhonea kohti kuoren yläosaa. Liu’uta puhelinta ylöspäin, ei itseäsi kohti, sillä tämä voi vahingoittaa liitintä.

Virtatason tarkistaminen

Kun asetat iPhonen kuoreen, lataustila näkyy lukitusnäytöllä. Näet tilan myös silloin, kun yhdistät kuoren virtalähteeseen tai irrotat sen virtalähteestä. Jos olet jo asettanut iPhonen kuoreen, voit etsiä lataustilan iPhonen Tänään-näkymästä.

Lukittu näyttö

No alt supplied for Image

Tänään-näkymä

No alt supplied for Image

iPhonen lataaminen akkukuoren avulla

1. Kun iPhonesi on kuoressa, liitä iPhonen mukana toimitettu Lightning–USB-kaapeli kuoren Lightning-liitäntään.

2. Liitä kaapelin toinen pää Applen USB-virtalähteeseen ja liitä sitten virtalähde pistorasiaan. Jos haluat ladata mahdollisimman nopeasti, käytä Applen vähintään 18 watin USB-C-virtalähdettä.

Kun iPhone ei ole kuoressa, näet vihreän tilavalon, kun kuori on täyteen ladattu, tai keltaisen tilavalon, kun kuori latautuu.

Jos käytössä on iPhone 11:lle, iPhone 11 Prolle tai iPhone 11 Pro Maxille tarkoitettu Smart Battery Case tai iPhone XS:lle, iPhone XS Maxille tai iPhone XR:lle tarkoitettu Smart Battery Case, kuoren voi ladata langattomasti Qi-sertifioiduilla latausvälineillä.

Voit ladata Smart Battery Casea myös ilman iPhonea.

Näin saat apua

Toimi alla olevien ohjeiden mukaan, jos Smart Battery Case ei lataudu tai se latautuu hitaasti*, jos se ei lataa iPhoneasi tai jos et voi käyttää lisävarustetta Smart Battery Casen kanssa.

Jos Smart Battery Case ei lataudu tai se latautuu hitaasti

Toimi seuraavasti. Yritä latausta uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen:

1. Irrota Lightning–USB-kaapeli virtalähteestä ja liitä se sitten takaisin virtalähteeseen.

2. Jos iPhonesi on kuoressa, irrota kuori. Yritä sitten ladata iPhone ja kuori erikseen.

3. Jos iPhonen taustapuolella on jokin kalvo, tarra tai muu merkki, irrota se.

4. Aseta iPhone takaisin kuoreen.

Jos lataat iPhone 11:lle, iPhone 11 Prolle, iPhone 11 Pro Maxille, iPhone XS:lle, iPhone XS Maxille tai iPhone XR:lle tarkoitettua Smart Battery Casea Qi-sertifioidulla langattomalla latausalustalla, varmista, että kuoren ja langattoman latausalustan välissä ei ole mitään. Aseta Smart Battery Case latausalustalle niin, että kuoren takana oleva Apple-logo on alustan keskellä. Vaihtoehtoisesti voit asettaa iPhonen valmistajan suosittelemalla tavalla.

No alt supplied for Image

* iPhonen ja Smart Battery Casen yhtäaikainen lataaminen kestää kauemmin kuin pelkän iPhonen lataaminen.

Jos iPhone ei lataudu

Toimi seuraavasti. Yritä latausta uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen:

1. Varmista, että käytössäsi on iOS:n uusin versio.

2. Jos olet liittänyt kuoreen lisävarusteita, irrota ne.

3. Irrota kuori.

4. Aseta iPhone takaisin kuoreen.

Jos lisävarusteen käyttö ei onnistu Smart Battery Casen kanssa

Jos et voi käyttää Applen lisävarustetta tai Made for iPhone -merkinnällä varustettua lisävarustetta Smart Battery Casen kanssa, toimi seuraavasti:

1. Irrota lisävaruste ja liitä se sitten uudelleen.

2. Irrota iPhone kuoresta ja aseta se sitten uudelleen kuoreen.

Lisätietoja

• iPhone 11:n, iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin Smart Battery Case on erilainen kuin iPhone XS:n, iPhone XS Maxin, iPhone XR:n, iPhone 7:n, iPhone 6s:n ja iPhone 6:n Smart Battery Case.

• Smart Battery Case ei ole yhteensopiva iPhone 8:n tai iPhone X:n kanssa.

• iPhone 11:n, iPhone 11 Pron ja iPhone 11 Pro Maxin Smart Battery Casella voi ottaa kuvan tai kuvata videon Kamera-painikkeella.

• Jos tarvitset lisäohjeita Smart Battery Casen käyttöön, ota yhteyttä Apple-tukeen.

• Smart Battery Case saattaa hieman lämmetä latauksen aikana. Jos akku kuumenee liikaa, ohjelmisto saattaa rajoittaa lataamista yli 80 prosenttiin akun käyttöiän pidentämiseksi. Smart Battery Case latautuu jälleen, kun lämpötila laskee. Siirrä Smart Battery Case ja laturi viileämpään paikkaan.

• Smart Battery Case ei lataudu langattomasti, jos se on kytketty USB:hen. Jos Smart Battery Case on kytketty tietokoneeseen USB-liitännällä tai jos se on kytketty USB-virtalähteeseen, Smart Battery Case latautuu USB-liitännän kautta.