iPhonen lataaminen Smart Battery Casen avulla

Smart Battery Case suojaa iPhoneasi ja mahdollistaa laitteen lataamisen sekä pidentää sen käyttöaikaa. Lue ohjeita Smart Battery Casen käyttöön.

Smart Battery Casen lataaminen

Ennen kuin otat Smart Battery Casen käyttöön, päivitä iPhoneesi iOS:n uusin versio. Varmista myös, että lataat Smart Battery Casen ennen sen käyttöönottoa.

1. Liitä iPhonen mukana toimitettu Lightning–USB-kaapeli kuoren Lightning-liitäntään.
  2. Liitä kaapelin toinen pää Applen USB-virtalähteeseen ja liitä sitten virtalähde pistorasiaan. Jos haluat ladata mahdollisimman nopeasti, käytä Applen vähintään 18 watin USB-C-virtalähdettä.
  3. Keltainen tilavalo ilmaisee, että kuori latautuu. Näet vihreän tilavalon, kun kuori on täyteen ladattu.

Kuoren kiinnittäminen ja irrottaminen

Voit kiinnittää kuoren nostamalla sen yläosaa ja liu’uttamalla iPhonen kuoren sisään. Kun asetat iPhonen Smart Battery Caseen, jossa on virtaa, iPhone latautuu automaattisesti.

Voit irrottaa kuoren nostamalla sen yläreunaa ja liu’uttamalla iPhonea kohti kuoren yläosaa. Liu’uta puhelinta ylöspäin, ei itseäsi kohti, sillä tämä voi vahingoittaa liitintä.

Virtatason tarkistaminen

Kun asetat iPhonen kuoreen, lataustila näkyy lukitusnäytöllä. Näet tilan myös silloin, kun yhdistät kuoren virtalähteeseen tai irrotat sen virtalähteestä. Jos olet jo asettanut iPhonen kuoreen, voit etsiä lataustilan iPhonen Tänään-näkymästä.

Lukitusnäyttö

Tänään-näkymä

iPhonen lataaminen akkukuoren avulla

1. Kun iPhonesi on kuoressa, liitä iPhonen mukana toimitettu Lightning–USB-kaapeli kuoren Lightning-liitäntään.
  2. Liitä kaapelin toinen pää Applen USB-virtalähteeseen ja liitä sitten virtalähde pistorasiaan. Jos haluat ladata mahdollisimman nopeasti, käytä Applen vähintään 18 watin USB-C-virtalähdettä.

Kun iPhone ei ole kuoressa, näet vihreän tilavalon, kun kuori on täyteen ladattu, tai keltaisen tilavalon, kun kuori latautuu.

Jos sinulla on iPhone XS:lle tai iPhone XS Maxille tarkoitettu Smart Battery Case, voit ladata sen langattomasti Qi-hyväksytyillä latauslisävarusteilla.

Voit ladata Smart Battery Casea myös ilman iPhonea.

Näin saat apua

Toimi alla olevien ohjeiden mukaan, jos Smart Battery Case ei lataudu tai se latautuu hitaasti*, jos se ei lataa iPhoneasi tai jos et voi käyttää lisävarustetta Smart Battery Casen kanssa.

Jos Smart Battery Case ei lataudu tai se latautuu hitaasti

Toimi seuraavasti. Yritä latausta uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen:

1. Irrota Lightning–USB-kaapeli virtalähteestä ja liitä se sitten takaisin virtalähteeseen.
  2. Jos iPhonesi on kuoressa, irrota kuori. Yritä sitten ladata iPhone ja kuori erikseen.
  3. Jos iPhonen taustapuolella on jokin kalvo, tarra tai muu merkki, irrota se.
  4. Aseta iPhone takaisin kuoreen.

Jos lataat iPhone XS:n tai iPhone XS Maxin Smart Battery Casea Qi-hyväksytyn langattoman latausalustan avulla, varmista, että kuoren ja langattoman latausalustan välissä ei ole mitään. Aseta Smart Battery Case latausalustalle niin, että kuoren takana oleva Apple-logo on alustan keskellä. Vaihtoehtoisesti voit asettaa iPhonen valmistajan suosittelemalla tavalla.

* iPhonen ja Smart Battery Casen yhtäaikainen lataaminen kestää kauemmin kuin pelkän iPhonen lataaminen.

Jos iPhone ei lataudu

Toimi seuraavasti. Yritä latausta uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen:

1. Varmista, että käytössäsi on iOS:n uusin versio.
  2. Jos olet liittänyt kuoreen lisävarusteita, irrota ne.
  3. Käynnistä iPhone uudelleen.
  4. Irrota kuori.
  5. Aseta iPhone takaisin kuoreen.

Jos lisävarusteen käyttö ei onnistu Smart Battery Casen kanssa

Jos et voi käyttää Applen lisävarustetta tai Made for iPhone -merkinnällä varustettua lisävarustetta Smart Battery Casen kanssa, toimi seuraavasti:

1. Irrota lisävaruste ja liitä se sitten uudelleen.
  2. Käynnistä iPhone uudelleen.
  3. Irrota iPhone kuoresta ja aseta se sitten uudelleen kuoreen.

Lisätietoja

• Smart Battery Case on saatavilla iPhone 6-, iPhone 6s-, iPhone 7-, iPhone XS- ja iPhone XS Max -laitteisiin. Smart Battery Case ei ole yhteensopiva iPhone 8:n tai iPhone X:n kanssa.
  • Jos tarvitset lisäohjeita Smart Battery Casen käyttöön, ota yhteyttä Apple-tukeen.
  • Smart Battery Case saattaa hieman lämmetä latauksen aikana. Jos akku kuumenee liikaa, ohjelmisto saattaa rajoittaa latauksen 80 prosenttiin akun käyttöiän pidentämiseksi. Smart Battery Case latautuu jälleen, kun lämpötila laskee. Siirrä Smart Battery Case ja laturi viileämpään paikkaan.
  • Smart Battery Case ei lataudu langattomasti, jos se on kytketty USB:hen. Jos Smart Battery Case on kytketty tietokoneeseen USB-liitännällä tai jos se on kytketty USB-virtalähteeseen, Smart Battery Case latautuu USB-liitännän kautta.