Vierastila ei ole käytettävissä joitakin IPv6-määrityksiä AirPort-laitteissa käytettäessä

Jos haluat käyttää vierastilaa ja IPv6:ta samaan aikaan, sinun on mahdollisesti lisättävä arvo delegoituun etuliiteasetukseen AirPort Extremessä, AirPort Expressissä tai AirPort Time Capsulessa.

IPv6-määritystavasta riippuen vierasverkkotila ei ehkä ole käytettävissä AirPort-laitteessa:

• Kun määrität manuaalisen reititin- tai tunnelitilan lähiverkon etuliitteen pituudeksi 64-bittisen arvon, bittien määrä ei riitä vierasverkon käyttöön. Näissä tapauksissa IPv6-vierasverkko ei ole käytettävissä.
  • Jos etuliitteen delegointi ei ole käytössä, AirPort-laite olettaa, että etuliite on 64. Tällöin myös IPv6-vierasverkko poistetaan käytöstä.

AirPort-työkalun avulla voit määrittää AirPort-laitteen IPv6-etuliitteeksi 48. Tällöin voit käyttää sekä IPv6- että vierasverkkotilaa samaan aikaan.

1. Pyydä IPv6-asetukset verkko-operaattoriltasi.
  2. Avaa AirPort-työkalu ja valitse AirPort-laite, jota olet ottamassa käyttöön. Anna laitteen salasana pyydettäessä.
  3. Osoita tai napauta Internet ja valitse sitten Internet-asetukset.
  4. Valitse Määritä IPv6 -kohdasta Käsin.
  5. Valitse IPv6-tilassa Alkuperäinen tai Tunneli verkko-operaattorin ohjeiden mukaan.
  6. Anna IPv6-WAN-osoite, oletusreitti ja muut verkko-operaattoriltasi saamasi tiedot.
  7. Kirjoita Delegoitu IPv6-etuliite -kenttään /48-osoite. Osoita Tallenna ja päivitä sitten AirPort-laite osoittamalla Päivitä.
     AirPort-työkalun Internet-asetukset-ruutu