iPhotolla luodussa projektissa näkyy tyhjiä kehyksiä Kuvat-ohjelman OS X -versiossa

Videoista peräisin olevia still-kuvia voi iPhotossa käyttää kalenterien, kirjojen ja korttien kaltaisissa projekteissa. Kun siirrät iPhoto-kirjaston Kuvat-ohjelman OS X -versioon, videokuvat näkyvät projekteissa tyhjinä kehyksinä.

Varmista, että kehykset ovat tyhjiä videokuvien vuoksi

Varmista seuraavien ohjeiden avulla, että projektiin kuuluva kehys on tyhjä, koska siinä oli videokuva iPhotossa:

1. Avaa iPhoto. Jos avaat iPhoton ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun siirsit kirjastosi Kuvat-ohjelmaan, näet seuraavan viestin. Klikkaa Avaa iPhoto.
    Kuvat-ohjelman varoitus
  2. Avaa projektisi.
  3. Valitse kehys, jossa on kuva, joka puuttuu projektista Kuvat-ohjelmassa.
  4. Klikkaa iPhoton oikeassa alalaidassa olevaa Valinnat-painiketta.
  5. Klikkaa näkyviin tulevassa paneelissa Muokkaa kuvaa. Jos kuva on peräisin videosta, näet seuraavan viestin:
    iPhoton varoitus

Projektin viimeisteleminen ja tilauksen tekeminen

Voit viimeistellä projektin ja tehdä tilauksen seuraavilla tavoilla:

• Tilaa projektistasi tehtävät painotuotteet videokuvineen iPhoton avulla.
  • Korvaa tyhjät kehykset muilla kuvilla Kuvat-ohjelmassa ja tilaa painotuotteet sen avulla.