Mailista puuttuu sähköpostiviestejä tai postilaatikoita El Capitaniin päivittämisen jälkeen

Jos et näe joitakin sähköpostiviestejä tai postilaatikoita OS X El Capitan v10.11:een päivittämisen jälkeen, asenna uusimmat OS X -ohjelmistopäivitykset.

Päivitä OS X El Capitan 10.11.3:een tai uudempaan Mac App Storessa. Avaa sitten Mail ja odota, kunnes sähköpostikirjaston päivittäminen valmistuu. Suurten sähköpostikirjastojen päivittäminen voi kestää pitkän aikaa, ja tänä aikana edistymispalkki saattaa liikkua hyvin hitaasti.

Jos joitakin viestejä tai postilaatikoita ei edelleenkään näy, tarkista postilaatikkoluettelo Mail-ikkunan vasemmasta laidasta. Jos näet postilaatikon, jonka nimessä on ”Palautetut viestit”, etsi puuttuvia viestejä sieltä. Voit vetää viestit toiseen postilaatikkoon.