Muokattuja varoitusääniä ei näy El Capitaniin päivittämisen jälkeen

Muokatut varoitusäänet täytyy ehkä siirtää eri kansioon, jotta voit jatkaa niiden käyttämistä Mailissa, Kalenterissa ja muissa ohjelmissa.

Jos olet päivittänyt tietokoneeseen OS X El Capitanin eikä jokin ohjelma enää löydä muokattuja varoitusääniä, siirrä ne Kirjasto-kansion Äänet-kansioon. El Capitanissa voit käyttää jompaakumpaa kirjastokansiota:

• käynnistyslevysi päätasolla oleva Kirjasto-kansio
  • kotikansiosi Kirjasto-kansio (pääset tähän kansioon pitämällä optionäppäintä painettuna ja valitsemalla valikkoriviltä Siirry > Kirjasto).

Jos Kirjasto-kansiossasi ei ole Äänet-kansiota, voit luoda sellaisen valitsemalla Arkisto-valikosta Uusi kansio. Kirjoita kansion nimi isolla alkukirjaimella. Tietokone saattaa pyytää ylläpitäjän salasanaa, kun luot kansiota tai siirrät siihen ääniä.

Kun olet valmis, käynnistä tietokone uudelleen. Avaa sitten ohjelma ja valitse muokattu varoitusääni uudelleen. Jos ohjelma ei edelleenkään löydä ääniä, varmista, että ne ovat ohjelman edellyttämässä muodossa. Esimerkiksi Kalenteri tukee vain AIFF-ääniä.