Tietoja OS X Server 5.0.15:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan OS X Server 5.0.15:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE-tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

OS X Server 5.0.15

• BIND

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.5 sekä OS X El Capitan 10.11.1 tai uudempi.

Vaikutus: BINDissä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: BIND 9.9.7-P3:a edeltävissä versioissa oli useita haavoittuvuuksia, joista yksi saattoi johtaa siihen, että etähyökkääjä pystyi aiheuttamaan palvelun eston. Ongelmat on ratkaistu päivittämällä BIND versioon 9.9.7-P3.

CVE-ID

CVE-2015-5722: Fuzzing Projectin Hanno Böck

CVE-2015-5986

• Verkkopalvelu

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.5 sekä OS X El Capitan 10.11.1 tai uudempi.

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi pystyä ohittamaan käyttörajoituksia.

Kuvaus: HTTP-otsikkokenttäviite puuttui asetustiedostoista. Ongelma on ratkaistu lisäämällä HTTP-otsikkokenttäviite asetustiedostoon.

CVE-ID

CVE-2015-7031: nimetön tutkija

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.