Tietoja Keynote 6.6:n, Pages 5.6:n, Numbers 3.6:n ja iWorkin iOS-versio 2.6:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Keynote 6.6:n, Pages 5.6:n, Numbers 3.6:n ja iWorkin iOS-versio 2.6:n turvallisuussisällöstä.

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Lisätietoja Applen tuoteturvallisuudesta on Applen tuoteturvallisuussivustolla.

Lisätietoja Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimesta on artikkelissa Applen tuoteturvallisuuden PGP-avaimen käyttäminen.

CVE ID -tunnuksia käytetään mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Tietoja muista suojauspäivityksistä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Keynote 6.6, Pages 5.6, Numbers 3.6 ja iWorkin iOS-versio 2.6

• Keynote, Pages ja Numbers

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.4 tai uudempi ja iOS 8.4 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen dokumentin avaaminen saattoi vaarantaa käyttäjätiedot.

Kuvaus: Haitallisen dokumentin jäsentämisessä oli useita syötön validointiongelmia. Ongelmat on ratkaistu parantamalla syötön validointia.

CVE-ID

CVE-2015-3784: INTEGRITY S.A.:n Bruno Morisson

CVE-2015-7032: Behrouz Sadeghipour (@Nahamsec) ja Patrik Fehrenbach (@ITSecurityguard)

• Keynote, Pages ja Numbers

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.4 tai uudempi ja iOS 8.4 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen dokumentin avaaminen saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Haitallisen dokumentin jäsentämisessä oli muistin vioittumisongelma. Ongelma on korjattu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-ID

CVE-2015-7033: Google Security Teamin Felix Groebert

• Pages

Saatavuus: OS X Yosemite 10.10.4 tai uudempi ja iOS 8.4 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen Pages-dokumentin avaaminen saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Haitallisen Pages-dokumentin jäsentämisessä oli muistin vioittumisongelma. Ongelma on korjattu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-ID

CVE-2015-7034: Google Security Teamin Felix Groebert

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.