Etsi iPhoneni -toiminnon käyttöönotto kaikissa laitteissa

Lue, miten voit ottaa Etsi iPhoneni -toiminnon käyttöön iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, Apple Watchilla ja AirPodseilla. Jos laitteesi katoaa, voit etsiä sen helposti Etsi iPhoneni -toiminnon avulla.

Etsi iPhoneni -toiminto auttaa Apple-laitteesi paikantamisessa ja suojaamisessa, jos se katoaa tai varastetaan. Kirjaudu iCloud.comiin tai Etsi iPhoneni -appiin, niin näet kadonneen laitteesi kartalta. Voit myös helpottaa laitteen etsimistä toistamalla siinä ääntä, lukita ja paikantaa sen käyttämällä Kadonnut-tilaa tai tyhjentää kaikki henkilökohtaiset tiedot etänä.

Etsi iPhoneni -toiminnon, iPadin, iPod touchin, Apple Watchin ja AirPodsien käyttöönotto

1. Aloita aloitusnäytöstä.
  2. Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud.
  3. Vieritä näyttöä alaspäin ja valitse Etsi iPhoneni.
  4. Ota Etsi iPhoneni- ja Lähetä viimeisin sijainti -toiminnot käyttöön.

Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Apple ID:si. Jos unohdat Apple ID:si, voimme auttaa sinua tarkistamaan sen.

Kun otat Etsi iPhoneni -toiminnon käyttöön, myös laitepariksi liitetty Apple Watch ja AirPodsit otetaan automaattisesti käyttöön.

Etsi Macini -toiminnon määritysohjeet

1. Siirry Omenavalikkoon .
  2. Klikkaa Järjestelmäasetukset > iCloud.
  3. Ota Etsi Macini -toiminto käyttöön valitsemalla sen valintaruutu.

Jos näet Lisätiedot-painikkeen Etsi Macini -kohdan vieressä, valitse Lisätiedot > Avaa Suojaus ja yksityisyys > Ota sijaintipalvelut käyttöön. Jos Ota sijaintipalvelut käyttöön -kohta näkyy harmaana Suojaus ja yksityisyys -asetuksissa, klikkaa  ja anna tietokoneen ylläpitäjän salasana.