Ota Etsi iPhoneni -ohjelma käyttöön

iOS 12:ssa ja aiemmissa voit ottaa käyttöön Etsi iPhoneni -toiminnon, jotta voit etsiä iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin, Apple Watchin ja AirPodit, jos ne katoavat.

Jos käytössäsi on iOS 13, iPadOS, macOS Catalina, Missä on...? -appi yhdistää Etsi iPhoneni- ja Etsi ystäväni -toiminnot yhdeksi apiksi. Pääset alkuun ottamalla Missä on...? -apin käyttöön ja ottamalla Etsi [laitteeni] -toiminnon käyttöön.

iOS 12:ssa ja aiemmissa oleva Etsi iPhoneni -toiminto auttaa Apple-laitteesi paikantamisessa ja suojaamisessa, jos se katoaa tai varastetaan. Kirjaudu iCloud.comiin tai Etsi iPhoneni -appiin, niin näet kadonneen laitteesi kartalla. Voit myös helpottaa laitteen etsimistä toistamalla siinä ääntä, lukita sen ja paikantaa sen käyttämällä Kadonnut-tilaa tai tyhjentää kaikki henkilökohtaiset tiedot etänä.

Etsi iPhoneni -toiminnon, iPadin, iPod touchin, Apple Watchin ja AirPodien käyttöönotto

1. Aloita Koti-valikosta.
  2. Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud.
  3. Vieritä näyttöä alaspäin ja valitse Etsi iPhoneni.
  4. Ota Etsi iPhoneni- ja Lähetä viimeisin sijainti -toiminnot käyttöön.

Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Apple ID:si. Jos unohdat Apple ID:si, voimme auttaa sinua tarkistamaan sen.

Kun otat Etsi iPhoneni -toiminnon käyttöön, myös laitepariksi liitetty Apple Watch ja AirPodit otetaan automaattisesti käyttöön.

Etsi Macini -toiminnon käyttöönotto-ohjeet

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa iCloud.
  3. Ota Etsi Macini -toiminto käyttöön valitsemalla sen valintaruutu.

Jos näet Lisätiedot-painikkeen Etsi Macini -kohdan vieressä, valitse Lisätiedot > Avaa Suojaus ja yksityisyys > Ota sijaintipalvelut käyttöön. Jos Ota sijaintipalvelut käyttöön -kohta näkyy harmaana Suojaus ja yksityisyys -asetuksissa, klikkaa  ja anna tietokoneen ylläpitäjän salasana.

Lisätietoja

Etsitkö Etsi iPhoneni -toimintoa iOS 13:ssa?

Etsitkö Etsi ystäväni -toimintoa iOS 13:ssa?