Etsi iPhoneni -apin käyttöönotto laitteissasi

Ota Etsi iPhoneni käyttöön, jotta voit löytää iPhonen, iPadin, iPod touchin, Macin, Apple Watchin ja AirPodit, jos ne katoavat.

Jos sinulla on iOS 13 tai uudempi, ota sijaintitiedot käyttöön Missä on...? -apissa ja ota Etsi [laitteeni] käyttöön.

Etsi iPhoneni -toiminto auttaa Apple-laitteesi paikantamisessa ja suojaamisessa, jos se katoaa tai varastetaan. Kirjaudu iCloud.comiin tai Etsi iPhoneni -appiin, niin näet kadonneen laitteesi kartalla. Voit myös helpottaa laitteen etsimistä toistamalla siinä ääntä, lukita sen ja paikantaa sen käyttämällä Kadonnut-tilaa tai tyhjentää kaikki henkilökohtaiset tiedot etänä.

Etsi iPhoneni -toiminnon, iPadin, iPod touchin, Apple Watchin ja AirPodien käyttöönotto

1. Aloita Koti-valikosta.
  2. Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud.
  3. Vieritä näyttöä alaspäin ja valitse Etsi iPhoneni.
  4. Ota Etsi iPhoneni- ja Lähetä viimeisin sijainti -toiminnot käyttöön.

Jos sinua pyydetään kirjautumaan sisään, anna Apple ID:si. Jos unohdat Apple ID:si, voimme auttaa sinua tarkistamaan sen.

Kun otat Etsi iPhoneni -toiminnon käyttöön, myös laitepariksi liitetty Apple Watch ja AirPodit otetaan automaattisesti käyttöön.

Etsi Macini -toiminnon käyttöönotto-ohjeet

1. Siirry Omenavalikkoon ().
  2. Klikkaa Järjestelmäasetukset > iCloud.
  3. Ota Etsi Macini -toiminto käyttöön valitsemalla sen valintaruutu.

Jos näet Lisätiedot-painikkeen Etsi Macini -kohdan vieressä, valitse Lisätiedot > Avaa Suojaus ja yksityisyys > Ota sijaintipalvelut käyttöön. Jos Ota sijaintipalvelut käyttöön -kohta näkyy harmaana Suojaus ja yksityisyys -asetuksissa, klikkaa  ja anna tietokoneen ylläpitäjän salasana.