Tietoja OS X El Capitan 10.11.1 -päivityksestä

OS X El Capitan 10.11.1 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitanin käyttäjille.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

OS X El Capitan 10.11.1 -päivitys parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja tietoturvaa, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• parantaa asentajan luotettavuutta päivitettäessä OS X El Capitaniin
  • parantaa yhteensopivuutta Microsoft Office 2016:n kanssa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi lähtevän postin palvelimen tiedot saattoivat puuttua Mailista
  • ratkaisee ongelman, joka esti viestien ja postilaatikoiden näkymisen Mailissa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jotkin Audio Unit -liitännäiset eivät toimineet oikein
  • parantaa VoiceOverin luotettavuutta
  • lisää yli 150 uutta emoji-merkkiä (täysi Unicode 7.0- ja 8.0-tuki)
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi JPEG-kuvat näkyivät harmaana tai vihreänä laatikkona Esikatselussa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä. Asenna sitten päivitys Mac App Storesta.

Jotkin päivitykset ovat saatavilla vasta tiettyjen toisten päivitysten asentamisen jälkeen. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset ja anna asennuksen valmistua keskeytyksettä. Tämä päivitys on saatavilla myös Apple-tuen Lataukset-sivulta. Jos tietokoneeseen on asennettu muun kuin Applen tekemiä OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla, seuraukset voivat olla arvaamattomia.