Tietoja OS X El Capitan 10.11.1 -päivityksestä

OS X El Capitan 10.11.1 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitanin käyttäjille.

OS X El Capitan 10.11.1 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Tämä päivitys

• parantaa asentajan luotettavuutta päivitettäessä OS X El Capitaniin
  • parantaa yhteensopivuutta Microsoft Office 2016:n kanssa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi lähtevän postin palvelimen tiedot saattoivat puuttua Mailista
  • ratkaisee ongelman, joka esti viestien ja postilaatikoiden näkymisen Mailissa
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi jotkin Audio Unit -liitännäiset eivät toimineet oikein
  • parantaa VoiceOverin luotettavuutta
  • lisää yli 150 uutta emoji-merkkiä (täysi Unicode 7.0- ja 8.0-tuki)
  • ratkaisee ongelman, jonka vuoksi JPEG-kuvat näkyivät harmaana tai vihreänä laatikkona Esikatselussa.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä. Asenna sitten päivitys Mac App Storesta.

Jotkin päivitykset tulevat saataville vasta kun muita päivityksiä on asennettu. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset ja anna asennuksen valmistua keskeytyksettä. Tämä päivitys on saatavilla myös Applen tuen tiedostohaut -sivustolta. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla.