Tietoja OS X El Capitan 10.11.3 -päivityksestä

OS X El Capitan 10.11.3 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitan -käyttäjille.

OS X El Capitan 10.11.3 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta. Päivitystä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Se sisältää korjauksen ongelmaan, joka saattaa estää joitain Mac-tietokoneita aktivoitumasta lepotilasta, kun kone on yhdistetty tiettyihin 4K-näyttöihin.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Ulkopuolisen tahon .pkg-tiedostot, jotka on tallennettu kansioon /var/db/receipts, pysyvät nyt ennallaan OS X Yosemitestä päivitettäessä.

Tarkempia tietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Asenna päivitys Mac App Storesta. Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä.

Jotkin päivitykset tulevat saataville vasta kun muita päivityksiä on asennettu. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset. Älä keskeytä niiden asentamista. Tämä päivitys on saatavilla myös Applen tuen ladattavien tiedostojen sivulta. Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla.