Tietoja OS X El Capitan 10.11.3 -päivityksestä

OS X El Capitan 10.11.3 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitanin käyttäjille.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

OS X El Capitan 10.11.3 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• Se sisältää korjauksen ongelmaan, joka saattaa estää joitain Mac-tietokoneita aktivoitumasta lepotilasta, kun kone on yhdistetty tiettyihin 4K-näyttöihin.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Ulkopuolisen tahon .pkg-tiedostot, jotka on tallennettu kansioon /var/db/receipts, pysyvät nyt ennallaan OS X Yosemitestä päivitettäessä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Asenna päivitys Mac App Storesta. Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä.

Jotkin päivitykset ovat saatavilla vasta tiettyjen toisten päivitysten asentamisen jälkeen. Asenna kaikki saatavilla olevat päivitykset. Älä keskeytä niiden asentamista. Tämä päivitys on saatavilla myös Apple-tuen Lataukset-sivulta. Jos tietokoneeseen on asennettu muun kuin Applen tekemiä OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla, seuraukset voivat olla arvaamattomia.