Toimi näin, jos et voi käyttää Kuvat-kirjastoa muissa ohjelmissa

Kun yrität käyttää Kuvat-kirjastoa toisessa OS X -ohjelmassa, saatat saada virheviestin, jonka mukaan Kuvat-kirjasto ei ole vielä käytettävissä. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ratkaista tämän ongelman.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Saat Kuvat-kirjaston kuvat käyttöön muissa ohjelmissa toimimalla seuraavasti:

1. Varmista, että Kuvat-kirjasto on asetettu järjestelmän kuvakirjastoksi.
  2. Varmista, että Kuvat-kirjasto näkyy odotetusti, kun avaat Kuvat-ohjelman. Jos näin ei ole, korjaa kirjasto.
  3. Kun pystyt käyttämään Kuvat-kirjastoa Kuvat-ohjelmassa, jätä ohjelma yöksi auki. Kuvat-kirjaston tiedot päivittyvät taustalla ohjelman ollessa auki. Kun kirjasto on päivittynyt, kuvien pitäisi olla käytettävissä muissa OS X -ohjelmissa, kuten iTunesissa.