Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit poistaa apin, jonka määritysprofiili on iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten appi ja sen määritysprofiili poistetaan.

Apple on poistanut App Storesta joitakin sellaisia appeja, jotka asentavat datan valvonnan mahdollisesti sallivia päävarmenteita. Jos laitteessasi on tällainen appi, poista sekä appi että sen määritysprofiili, jotta tietosi pysyvät suojattuina.

Apin ja määritysprofiilin poistaminen

Voit poistaa apin ja sen määritysprofiilin seuraavasti.

1. Poista appi.
    • Paina apin kuvaketta, kunnes se alkaa heilua.
    • Poista appi napauttamalla vasemmassa yläkulmassa Poista-painike. Jos näkyviin tulee Tämän apin poistaminen poistaa myös sen datan -viesti, napauta Poista.
  2. Jos apilla on määritysprofiili, poista se. Jos et näe määritysprofiilia, siirry seuraavaan vaiheeseen.
    • Valitse Asetukset > Yleiset > Profiili ja laitehallinta ja napauta apin määritysprofiilia.
    • Napauta sitten Poista profiili. Anna tarvittaessa laitteen pääsykoodi ja napauta sitten Poista.
  3. Käynnistä iPhone, iPad tai iPod touch uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.