Jos et pysty kirjautumaan sisään ja jakamaan sisältöä Final Cut Pro X:stä, Motionista, Compressorista tai iMoviesta YouTubeen

Tallenna elokuvasi Maciisi tai muuhun paikalliseen tallennusvälineeseen videotiedostona ja lähetä sitten videotiedosto YouTubeen.

YouTuben jakamistapa on päivitetty, ja tämän vuoksi et ehkä pysty jakamaan sisältöä macOS:n iMovie 10.1.10:stä, Final Cut Pro 10.4.5:stä, Motion 5.4.2:sta ja Compressor 4.4.3:sta tai aiemmista suoraan YouTubeen. Voit jakaa sisältöä ohjelmasta YouTubeen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Näet käytössäsi olevan ohjelmaversion valitsemalla [ohjelman nimi] > Tietoja: [ohjelman nimi]. Valitse esimerkiksi iMovie > Tietoja: iMovie.

Voit jakaa sisältöä macOS:n iMovie 10.1.11:stä, Final Cut Pro 10.4.6:sta, Motion 5.4.3:sta ja Compressor 4.4.4:stä suoraan YouTubeen. Voit päivittää ohjelmat valitsemalla Omenavalikko () > App Store ja klikkaamalla sivupalkissa Päivitykset. Jos saatavilla on päivitys, lataa ja asenna se klikkaamalla Päivitä-painiketta. Varmuuskopioi tiedostot ja suorita käynnissä olevat projektit loppuun ennen päivittämistä.

macOS:n iMovie-projektin jakaminen

Jos käytät macOS:n iMovie 10.1.10:tä tai aiempaa, jaa projekti YouTubeen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Klikkaa työkalupalkissa Projektit ja valitse projekti.
  2. Klikkaa työkalupalkin jakamispainiketta  ja valitse sitten Tiedosto.
  3. Klikkaa jakamisikkunassa Laatu-ponnahdusvalikkoa, ja valitse sitten Matala, Normaali tai Korkea.
  4. Määritä mahdolliset muut valinnat, klikkaa Seuraava ja tallenna tiedosto sitten Maciisi tai muuhun paikalliseen tallennuslaitteeseen.
  5. Kirjaudu YouTube-tilillesi Safarissa tai muussa verkkoselaimessa, ja lähetä sitten videotiedosto.

Lue lisätietoja QuickTime-tiedoston viemisestä iMoviessa.

Final Cut Pro -projektin jakaminen

Jos käytössäsi on Final Cut Pro 10.4.5 tai aiempi, jaa projekti YouTubeen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Valitse projekti Final Cut Pro -selaimessa, klikkaa jakamispainiketta  ja valitse sitten Master File (Master-tiedosto).
  2. Klikkaa jakamisikkunassa Settings (Asetukset).
  3. Klikkaa Format (Muoto) -ponnahdusikkunaa ja valitse sitten Web Hosting (Verkko).
  4. Klikkaa When done (Kun valmis) -ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Do nothing (Älä tee mitään).
  5. Määritä mahdolliset muut valinnat, klikkaa Seuraava ja tallenna tiedosto sitten Maciisi tai muuhun paikalliseen tallennuslaitteeseen.
  6. Kirjaudu YouTube-tilillesi Safarissa tai muussa verkkoselaimessa, ja lähetä sitten videotiedosto.

Lue lisätietoja master-tiedoston viemisestä Final Cut Prosta.

Motion-projektin jakaminen

Jos käytössäsi on Motion 5.4.2 tai aiempi, jaa projekti YouTubeen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Kun Motion-projekti on auki, klikkaa jakamispainiketta  ja valitse Export Movie (Vie elokuva).
  2. Klikkaa Export (Vie) -ponnahdusvalikkoa, ja valitse sitten H.264.
  3. Määritä mahdolliset muut valinnat, klikkaa Next (Seuraava) ja tallenna tiedosto sitten Maciisi tai muuhun paikalliseen tallennusvälineeseen.
  4. Kirjaudu YouTube-tilillesi Safarissa tai muussa verkkoselaimessa, ja lähetä sitten videotiedosto.

Lue lisätietoja QuickTime-elokuvan viemisestä Motionissa.

Compressor-projektin jakaminen

Jos käytössäsi on Compressor 4.4.3 tai aiempi, jaa projekti YouTubeen noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Klikkaa Compressorissa Add File (Lisää tiedosto), valitse jaettava videolähdetiedosto ja klikkaa Add (Lisää).
  2. Jos se on tarpeen, klikkaa Built-In (Sisäinen) -kohdan vieressä lisätietokolmiota ja valitse sitten Publish to YouTube (Julkaise YouTubessa).
  3. Valitse muunnetun tiedoston sijainti Location (Sijainti) -ponnahdusvalikosta ja klikkaa OK.
  4. Valitse lähdetiedosto pakkausalueella.
  5. Valitse Window (Ikkuna) > Show Inspector (Näytä inspektori).
  6. Valitse inspektorin Action (Toiminta) -alueen When done (Kun valmis) -ponnahdusikkunasta Do nothing (Älä tee mitään).
  7. Klikkaa Start Batch (Aloita pakkaaminen).
  8. Kirjaudu YouTube-tilillesi Safarissa tai muussa verkkoselaimessa, ja lähetä sitten videotiedosto.

Lue lisätietoja tiedoston transkoodauksesta Compressorissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.