Apple TV Remoten tunnistaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten tunnistat kaukosäätimen mallin sarjanumeron ja muiden tietojen avulla.

Siri Remote tai Apple TV Remote

Kuvaus: musta alumiinikotelo ja lasinen Touch-kosketuspinta
Yhteydet: Bluetooth 4.0 ja infrapunalähetin
Akku tai paristo: ladattava sisäinen akku (ei käyttäjän vaihdettavissa)
Yhteensopivuus: Apple TV 4K ja Apple TV (4. sukupolvi)
Sarjanumero: mainittu kohdassa Asetukset > Kaukosäätimet ja laitteet > Kaukosäädin

Lisätietoja: Siri Remote ja Apple TV Remote toimitetaan* Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana, ja niissä on Touch-kosketuspinta kosketusnavigointia varten. Kaukosäädin käyttää Bluetooth 4.0:aa viestintään Apple TV:n kanssa ja infrapunatekniikkaa muiden laitteiden hallintaan.

Lue lisätietoja Siri Remotesta tai Apple TV Remotesta.

Apple Remote (alumiini)

Kuvaus: alumiininen hopeanvärinen kotelo
Yhteydet: infrapunalähetin
Akku tai paristo: vaihdettava CR2032- tai BR2032-litiumnappiparisto (3V)
Sarjanumero: paristolokeron sisällä
Yhteensopivuus: kaikki Apple TV:t

Lisätietoja: Apple Remote (alumiini) toimitetaan Apple TV:n (2. tai 3. sukupolvi) mukana. Se toimii myös muiden Apple TV -mallien kanssa, vaikkakin toiminnallisuus saattaa olla rajallinen. Kaukosäätimen alumiinisessa kotelossa on erilliset Menu- ja toistopainikkeet sekä pyöreä navigointipainike, jolla voit painaa ylös, alas, vasemmalle ja oikealle.

Lue lisätietoja Apple Remotesta (alumiini)

Apple Remote (valkoinen)

Kuvaus: valkoinen kotelo
Yhteydet: infrapunalähetin
Akku tai paristo: vaihdettava CR2032-litiumnappiparisto (3 V)
Sarjanumero: kaukosäätimen takana
Yhteensopivuus: kaikki Apple TV:t

Lisätietoja: Apple Remote (valkoinen) toimitetaan Apple TV:n (1. sukupolvi) mukana. Se toimii myös muiden Apple TV -mallien kanssa, vaikkakin toiminnallisuus saattaa olla rajallinen. Kaukosäätimessä on erilliset Menu- ja toistopainikkeet sekä pyöreä navigointipainike, jolla voit painaa ylös, alas, vasemmalle ja oikealle.

*Apple TV 4K:n ja Apple TV:n (4. sukupolvi) mukana toimitetaan sama kaukosäädin kaikkialla. Kaukosäädintä kutsutaan Siri Remoteksi maissa ja alueilla, joissa Siriä tuetaan. Muualla siitä käytetään nimitystä Apple TV Remote -kaukosäädin. Siri toimii kummassakin kaukosäätimessä, kunhan Apple TV 4K:ssa tai Apple TV:ssä (4. sukupolvi) on käytössä Siriä tukeva kieli ja maa tai alue.