iCloud-kuvien käyttöönotto ja käyttö Windows-tietokoneessa

iCloud-kuvat tallentaa kuvasi ja videosi turvallisesti iCloudiin, jotta ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissasi.

iCloud-kuvat lähettää uudet kuvat ja videot Windows-tietokoneestasi, jotta voit katsella niitä Kuvat-apissa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa ja iCloud.comissa. Ottamasi uudet kuvat ilmestyvät automaattisesti Windows-tietokoneeseen, ja voit ladata ne kaksoisklikkaamalla.

iCloud-kuvien ottaminen käyttöön

Varmista, että olet ottanut iCloudin käyttöön iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa, että olet ottanut iCloud-kuvat käyttöön ja että olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi.

1. Lataa iCloudin Windows-versio.
  2. Avaa iCloudin Windows-versio. Varmista, että olet kirjautuneena Apple ID:lläsi.
  3. Klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa Valinnat-painiketta.
  4. Valitse iCloud-kuvat.
  5. Klikkaa Valmis ja klikkaa sitten Käytä.
  6. Laita iCloud-kuvat päälle kaikissa Apple-laitteissasi.

iCloudin Windows 10 -versiossa tai uudemmassa voit halutessasi käyttää myös jaettuja albumeita ja muokata Jaetut albumit -kansioiden sijaintia. Jos käytät iCloudin Windows 7 -versiota, voit halutessasi käyttää myös Omaa kuvavirtaa

Kun laitat iCloud-kuvat päälle tietokoneella iCloudin Windows 7 -versiossa, Oma kuvavirta laitetaan automaattisesti pois päältä. Jos haluat lähettää uusia kuvia laitteisiin, jotka eivät käytä iCloud-kuvia, voit laittaa Oman kuvavirran takaisin päälle.

Kuvien ja videoiden lähettäminen iCloud-kuviin

Voit lähettää kuvia ja videoita Windows-tietokoneesta iCloud-kuviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

iCloudin Windows-versio 10 tai uudempi

1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta-ikkuna.
  2. Klikkaa selauspaneelissa iCloud-kuvat.
  3. Avaa toisessa ikkunassa kansio, johon iCloud-kuviin lisättävät kuvat on tällä hetkellä tallennettu.
  4. Valitse lisättävät kuvat.
  5. Vedä ne iCloud-kuvat-kansioon.

Voit katsella lähettämiäsi kuvia ja videoita Kuvat-apissa iCloud.comissa ja kaikissa Apple-laitteissasi.

iCloudin Windows-version vanhemmissa versioissa

1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta-ikkuna.
  2. Klikkaa Suosikit-kohdassa iCloud-kuvat.
  3. Klikkaa Lähetä kuvia ja videoita.
  4. Valitse lähetettävät kuvat ja videot ja klikkaa Avaa.

Voit katsella lähettämiäsi kuvia ja videoita Kuvat-apissa iCloud.comissa ja kaikissa Apple-laitteissasi.

Kuvien ja videoiden lataaminen iCloud-kuvista

iCloudin Windows 11.1 -versio tai uudempi

iCloud-kuviin lisäämäsi uudet kuvat ja videot näytetään automaattisesti Windows-tietokoneessa. Voit ladata tarkasteltavan tiedoston iCloudista kaksoisklikkaamalla sen miniatyyriä. Voit myös pitää kuvasi ladattuina Windows-tietokoneeseen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa Resurssienhallinta.
  2. Klikkaa selauspaneelissa iCloud-kuvat.
  3. Valitse Windows-tietokoneella säilytettävät kuvat.
  4. Klikkaa valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Säilytä aina tässä laitteessa.

Jos muutat kuvaa tai videota toisella laitteella tai iCloud.comissa, se päivitetään automaattisesti Windows-tietokoneeseen.

iCloudin Windows-version vanhemmissa versioissa

iCloud-kuviin lisäämäsi uudet kuvat ja videot latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneeseesi. Voit myös ladata vanhempia kuvia ja videoita seuraavasti:

1. Avaa Resurssienhallinta (Windows 10) tai Windowsin Resurssienhallinta (Windows 7).
  2. Klikkaa selauspaneelissa iCloud-kuvat. Jos et näe iCloud-kuvia, klikkaa selauspaneelissa Kuvat ja kaksoisklikkaa sitten iCloud-kuvat.
    • Klikkaa iCloudin Windows 10 -versiossa tehtäväpalkin ilmaisinaluetta ja sitten iCloud-kuvien ilmoituksessa Lataa kuvia. Valitse ladattavat kuvat ja videot vuoden mukaan.
    • Klikkaa iCloudin Windows 7 -versiossa Resurssienhallinnan työkalupalkissa Lataa kuvia ja videoita. Valitse ladattavat kuvat ja videot vuoden mukaan ja klikkaa sitten Lataa.

Kuvat ja videot latautuvat sijaintiin, jonka olet asettanut iCloud-kuvien Valinnoissa.

iCloudin Windows 10 -versiossa tai uudemmassa kuva tai video päivitetään automaattisesti Windows-tietokoneeseen, jos sitä muutetaan toisella laitteella tai iCloud.comissa. iCloudin Windows 7 -versiossa sinun on ladattava kuvat uudelleen, jotta näet päivitykset.

Kuvien etsiminen Windows-tietokoneesta

Voit etsiä kuvasi toimimalla tietokoneessasi käytetyn Windows-version ohjeiden mukaan.

Windows 10:

1. Avaa Resurssienhallinta.
  2. Klikkaa selauspaneelissa iCloud-kuvat.

Windows 8:

1. Siirry aloitusnäyttöön. Jos käytät Windows 8.1:tä, klikkaa vasemmassa alakulmassa olevaa alanuolipainiketta.
  2. Valitse iCloud-kuvat.

Windows 7:

1. Klikkaa Windowsin Käynnistä-painiketta ja valitse sitten Kuvat.
  2. Klikkaa vasemmalla olevan paneelin Suosikit-valikosta iCloud-kuvat tai Kuvavirta.
  3. Voit katsella kuviasi kaksoisklikkaamalla Oma kuvavirta -kohtaa. Se näkyy myös kansiona avautuvassa ikkunassa.

Oma kuvavirta ei ole käytettävissä iCloudin Windows 10 -versiossa tai uudemmissa.

Lisätietoja

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.