iCloud-kuvakirjaston käyttöönotto ja käyttö Windows-tietokoneessa

iCloud-kuvakirjasto tallentaa kuvasi ja videosi turvallisesti iCloudiin, jotta ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissasi.

iCloud-kuvakirjasto lähettää uudet kuvat ja videot Windows-tietokoneestasi, jotta voit katsella niitä Kuvat-ohjelmassa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa ja iCloud.comissa. Ottamasi uudet kuvat latautuvat automaattisesti iCloud-kuvakirjastosta. Halutessasi voit ladata koko kokoelmasi vuosi kerrallaan.

Tarvitset seuraavat:

Ennen aloittamista sinun on kirjauduttava iCloudiin Apple ID:llä. Noudata iPhonea, iPadia tai iPod touchia tai Macia koskevia käyttöönotto-ohjeita. Laita sitten iCloud-kuvakirjasto päälle seuraavien ohjeiden mukaisesti Windows-tietokoneessa (tietokoneessa pitää olla Windows 7 tai sitä uudempi Windows-versio).

Lue lisätietoja iCloudin järjestelmävaatimuksista.

iCloud-kuvakirjaston ottaminen käyttöön

1. Lataa iCloudin Windows-versio.
  2. Avaa iCloudin Windows-versio.
  3. Klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa Valinnat-painiketta.
  4. Valitse iCloud-kuvakirjasto.
  5. Klikkaa Valmis ja klikkaa sitten Käytä.
  6. Laita iCloud-kuvakirjasto päälle kaikissa Apple-laitteissasi.

Halutessasi voit myös käyttää omaa kuvavirtaa ja iCloud-kuvajakoa sekä mukauttaa lähetys- ja latauskansioiden sijaintia.

Kun laitat iCloud-kuvakirjaston päälle Windows-tietokoneessa, oma kuvavirta menee automaattisesti pois päältä. Jos haluat lähettää uusia kuvia laitteisiin, jotka eivät käytä iCloud-kuvakirjastoa, voit laittaa oman kuvavirran takaisin päälle.

Kuvien ja videoiden lähettäminen iCloud-kuvakirjastoon

Voit lähettää kuvia ja videoita Windows-tietokoneesta iCloud-kuvakirjastoon noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta-ikkuna.
  2. Klikkaa Suosikit-kohdassa iCloud-kuvat.
  3. Klikkaa Lähetä kuvia ja videoita.
  4. Valitse lähetettävät kuvat ja videot ja klikkaa Avaa.

Voit myös vetää ja pudottaa kuvia ja videoita Windows-tietokoneesta iCloud-kuvien Lähetykset-kansioon. Voit katsella lähettämiäsi kuvia ja videoita Kuvat-ohjelmassa iCloud.comissa ja kaikissa Apple-laitteissasi.

Kuvien ja videoiden lataaminen iCloud-kuvakirjastosta

iCloud-kuvakirjastoon lisäämäsi uudet kuvat ja videot latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneeseesi. Voit myös ladata kokoelmasi vuoden mukaan toimimalla seuraavasti:

1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta-ikkuna.
  2. Klikkaa Suosikit-kohdassa iCloud-kuvat.
  3. Klikkaa Lataa kuvia ja videoita.
  4. Valitse ladattavat kuvat ja videot ja klikkaa Avaa.

Kuvat ja videot latautuvat sijaintiin, jonka olet asettanut iCloud-kuvien Valinnoissa.

Lisätietoja

Jos tarvitset apua iCloud-kuvakirjaston hallintaan ja käyttöön Windows-tietokoneessa, lue lisätietoja.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.