iCloud-kuvien käyttöönotto ja käyttö Windows-tietokoneessa

iCloud-kuvat tallentaa kuvasi ja videosi turvallisesti iCloudiin, jotta ne ovat käytettävissä kaikissa laitteissasi.

iCloud-kuvat lähettää uudet kuvat ja videot Windows-tietokoneestasi, jotta voit katsella niitä Kuvat-apissa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa ja iCloud.comissa. Ottamasi uudet kuvat latautuvat automaattisesti iCloud-kuvista, ja halutessasi voit ladata koko kokoelmasi vuosi kerrallaan.

Tarvittavat asiat

Ennen aloittamista sinun on kirjauduttava iCloudiin Apple ID:llä. Noudata iPhonea, iPadia tai iPod touchia tai Macia koskevia käyttöönotto-ohjeita. Laita sitten iCloud-kuvat päälle seuraavien ohjeiden mukaisesti Windows-tietokoneessa, jossa on Windows 7 tai uudempi.

Lue lisätietoja iCloudin järjestelmävaatimuksista.

iCloud-kuvien ottaminen käyttöön

1. Lataa iCloudin Windows-versio.
  2. Avaa iCloudin Windows-versio.
  3. Klikkaa Kuvat-kohdan vieressä olevaa Valinnat-painiketta.
  4. Valitse iCloud-kuvat.
  5. Klikkaa Valmis ja klikkaa sitten Käytä.
  6. Laita iCloud-kuvat päälle kaikissa Apple-laitteissasi.

Jos käytät iCloudin Windows 10 -versiota tai uudempaa, voit halutessasi käyttää myös jaettuja albumeita ja muokata Jaetut albumit -kansioiden sijaintia.

Jos käytät iCloudin Windows 7 -versiota, voit halutessasi käyttää myös Omaa kuvavirtaa ja iCloud-kuvajakoa (jaettuja albumeita) sekä muokata lähetys- ja latauskansioiden sijaintia.

Kun laitat iCloud-kuvat päälle tietokoneella iCloudin Windows 7 -versiossa, Oma kuvavirta laitetaan automaattisesti pois päältä. Jos haluat lähettää uusia kuvia laitteisiin, jotka eivät käytä iCloud-kuvia, voit laittaa Oman kuvavirran takaisin päälle.

Kuvien ja videoiden lähettäminen iCloud-kuviin

Voit lähettää kuvia ja videoita Windows-tietokoneesta iCloud-kuviin noudattamalla seuraavia ohjeita:

Jos käytät iCloudin Windows 10 -versiota tai uudempaa:

1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta-ikkuna.
  2. Klikkaa selauspaneelissa iCloud-kuvat.
  3. Avaa toisessa ikkunassa kansio, johon iCloud-kuviin lisättävät kuvat on tällä hetkellä tallennettu.
  4. Valitse lisättävät kuvat.
  5. Vedä ne iCloud-kuvat-kansioon.

Jos käytät iCloudin Windows 7 -versiota:

1. Avaa Windowsin Resurssienhallinta-ikkuna.
  2. Klikkaa Pikakäyttö-kohdassa (Windows 7:ssä ja 8:ssa Suosikit) iCloud-kuvat.
  3. Klikkaa Lähetä kuvia ja videoita.
  4. Valitse lähetettävät kuvat ja videot ja klikkaa Avaa.

Voit katsella lähettämiäsi kuvia ja videoita Kuvat-ohjelmassa iCloud.comissa ja kaikissa Apple-laitteissasi.

Kuvien ja videoiden lataaminen iCloud-kuvista

iCloud-kuviin lisäämäsi uudet kuvat ja videot latautuvat automaattisesti Windows-tietokoneeseesi. iCloudin Windows 10 -versiossa ja aiemmissa voit ladata kokoelmasi myös vuosi kerrallaan toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa Windows-tietokoneella Resurssienhallinta (Windows 8:ssa tai uudemmissa englanniksi File Explorer, Windows 7:ssä Windows Explorer).
  2. Klikkaa selauspaneelissa iCloud-kuvat. Jos et näe iCloud-kuvia, klikkaa selauspaneelissa Kuvat ja kaksoisklikkaa sitten iCloud-kuvat.
    • Jos käytät iCloudin Windows 11.1 -versiota, lataa tiedosto kaksoisklikkaamalla miniatyyria.
    • Jos käytät iCloudin Windows 10 -versiota tai iCloudin Windows 7 -versiota: Toisella laitteella iCloudiin lisäämäsi uudet kuvat ja videot ladataan automaattisesti Windows-tietokoneeseen. Jos haluat ladata iCloudin Windows 10 -versiossa olevia vanhempia kuvia ja videoita, klikkaa tehtäväpalkin ilmaisinaluetta ja sitten iCloud-kuvien ilmoituksessa Lataa kuvia. Valitse ladattavat kuvat ja videot vuoden mukaan.
    • Klikkaa iCloudin Windows 7 -versiossa Resurssienhallinnan työkalupalkissa Lataa kuvia ja videoita. Valitse ladattavat kuvat ja videot vuoden mukaan ja klikkaa sitten Lataa.

Kuvat ja videot latautuvat sijaintiin, jonka olet asettanut iCloud-kuvien Valinnoissa.

iCloudin Windows 10 -versiossa tai uudemmassa kuva tai video päivitetään automaattisesti Windows-tietokoneella, jos sitä muutetaan toisella laitteella tai iCloud.comissa. iCloudin Windows 7 -versiossa sinun on ladattava kuvat uudelleen, jotta näet päivitykset.

Lisätietoja

Jos tarvitset ohjeita iCloud-kuvien hallinnointiin ja käyttöön Windows-tietokoneellasi, voit lukea lisätietoja.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.