Virhe lähetettäessä useita kuvia verkkopalveluun Kuvat-ohjelman macOS-versiossa

Voit välttää virheet kuvien lähettämisessä verkkopalveluun Kuvat-ohjelman macOS-versiossa, kun et lähetä liikaa kuvia samalla kertaa.

Kun lähetät useita kuvia Facebookiin, Flickriin tai johonkin muuhun verkkopalveluun Kuvat-ohjelmassa, saatat saada seuraavan virheviestin: ”Ei voida julkaista (verkkopalvelussa). Julkaisua ei voida lähettää, koska (verkkopalveluun) ei saada yhteyttä.”

Näin voi käydä, jos yrität lähettää liian monta kuvaa samalla kertaa. Yritä välttää yhteysvirheet lähettämällä samalla kertaa enintään 50 kuvaa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.