Seuraava-painiketta ei näy asentaessasi Windowsia iMaciin (Retina 4K, 21,5-tuumainen, loppuvuosi 2015)

Jos olet asentamassa Windows 10:tä iMaciin (Retina 4K, 21,5-tuumainen, loppuvuosi 2015) ja ikkunaa ei näy kokonaan, voit edetä Windowsin asennusohjelmassa käyttämällä näppäinoikoteitä.

Windowsin asennusohjelman kieli- ja syöttömenetelmänäytöllä ei ehkä näy Seuraava-painiketta asennuksen aikana. Voit siirtyä seuraavaan näyttöön toimimalla seuraavasti:

1. Valitse kieli, kellonaika ja valuuttamuoto sekä näppäimistö tai syöttömenetelmä käyttämällä osoitinta.
  2. Siirry seuraavaan näyttöön painamalla alt-N.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.