Seuraava-painiketta ei näy asentaessasi Windowsia iMaciin (Retina 4K, 21,5-tuumainen, loppuvuosi 2015)

Jos olet asentamassa Windows 10:tä iMaciin (Retina 4K, 21,5-tuumainen, loppuvuosi 2015) ja ikkunaa ei näy kokonaan, voit edetä Windowsin asennusohjelmassa käyttämällä näppäinoikoteitä.

Windowsin asennusohjelman kieli- ja syöttömenetelmänäytöllä ei ehkä näy Seuraava-painiketta asennuksen aikana. Voit siirtyä seuraavaan näyttöön toimimalla seuraavasti:

1. Valitse kieli, kellonaika ja valuuttamuoto sekä näppäimistö tai syöttömenetelmä käyttämällä osoitinta.
  2. Siirry seuraavaan näyttöön painamalla alt-N.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.