Macin Mail lataa viestit vasta avatessasi ne

OS X El Capitanin Mail saattaa keskeyttää joidenkin vanhojen viestien lataamisen akun keston pidentämiseksi.

Kun käytät Mac-kannettavaa akkuvirralla, OS X El Capitanin Mail säästää virtaa lataamalla yli 30 päivää vanhemmat viestit vain osittain. Sama pätee myös 10 000. ladatun viestin jälkeisiin viesteihin. Mail lataa viestit järjestyksessä uusimmasta vanhimpaan.

Tällaisten vanhojen viestien aiheen ja muiden otsaketietojen pitäisi näkyä. Viestin runko kuitenkin avautuu vasta avatessasi viestin, ja liite latautuu vasta avatessasi sen. Jos internet-yhteys on nopea, viivettä ei ehkä huomaa.

Jos haluat ladata vanhat viestit ja liitteet kokonaan ilman että niitä tarvitsee ensin avata, liitä Macisi verkkovirtaan tai toimi seuraavasti:

1. Etsi Keskeytetty (akun varassa) -tilaviesti Mail-ikkunan vasemmasta alalaidasta postilaatikkoluettelon alta. Jos postilaatikoita ei näy, valitse Näytä > Näytä postilaatikkoluettelo.
  2. Klikkaa tilaviestin vieressä olevaa uudelleenlatauspainiketta  .