AirPort-tukiaseman tai AirPort Time Capsulen määrittäminen käyttämään toista maata tai aluetta

Wi-Fi-laitteiden langattomiin yhteyksiin käytettävät taajuudet vaihtelevat aluekohtaisesti. Valitsemalla asetuksia määritettäessä oikean maan tai alueen varmistat, että AirPort-tukiasemasi tai AirPort Time Capsulesi vastaa paikallisia määräyksiä.

AirPort-tukiasema ja AirPort Time Capsule on suunniteltu toimimaan sillä alueella, jolla olet ostanut ne. Kun otat AirPort-tukiaseman tai AirPort Time Capsulen käyttöön, sinua pyydetään valitsemaan laitteen käyttömaa tai -alue.

Jos muutat samalla alueella toiseen maahan, voit muuttaa laitteen maakoodin. Määritä Macin, iPhonen, iPadin tai iPod touchin asetukset muuton jälkeen uudelleen AirPort-työkalun avulla:

Mac

1. Avaa AirPort-työkalu.
  2. Valitse laite.
  3. Klikkaa Muokkaa.
  4. Avaa Langaton-välilehti.
  5. Valitse Langattoman verkon valinnat.
  6. Valitse alue Säädösalue-valikosta.

Jos maatasi tai aluettasi ei ole luettelossa, AirPort-tukiasemaa tai AirPort Time Capsulea ei tueta kyseisellä alueella eikä sitä pidä käyttää siellä.

iOS-laite

1. Avaa AirPort-työkalu.
  2. Napauta laitetta ja anna pyydettäessä laitteen salasana.
  3. Napauta Muokkaa.
  4. Napauta Lisävalinnat.
  5. Napauta Wi-Fi-asetukset.
  6. Napauta Maa.
  7. Napauta alue luettelosta.

Jos maatasi tai aluettasi ei ole luettelossa, AirPort-tukiasemaa tai AirPort Time Capsulea ei tueta kyseisellä alueella eikä sitä pidä käyttää siellä.