Lapsille sopimattoman sisällön poistaminen käytöstä Apple Musicin Android-versiossa

Voit rajoittaa sopimattoman musiikin ja tiettyjä luokituksia saaneiden videosisältöjen käyttöä Apple Music -apissa ottamalla sisältörajoitukset käyttöön.

1. Avaa Android-laitteen Apple Music -appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Kirjasto, Sinulle, Selaa tai Radio.
  3. Napauta näytön ylälaidassa valikkopainiketta Järjestämisasetukset-painike ja sitten Asetukset.
  4. Vieritä Rajoitukset-kohtaan ja napauta sitten Sisältörajoitukset.
  5. Anna nelinumeroinen pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.
    Antamalla pääsykoodin voit estää muita muuttamasta tätä asetusta ilman lupaasi. Varmista, että muistat pääsykoodin, koska se on annettava, kun haluat myöhemmin muuttaa sisältörajoituksia. Jos et muista pääsykoodia, sitä ei voi palauttaa. Muutosten tekemiseksi sinun on poistettava Apple Music laitteesta ja asennettava se uudelleen.
  6. Ota rajoitukset käyttöön napauttamalla Ota sisältörajoitukset käyttöön. Valitse sitten haluamasi rajoitukset:
    • Napauta Musiikki, jos haluat poistaa oikeudet lapsille sopimattoman sisällön käyttöön.
    • Napauta Elokuvat, jos haluat valita, mitkä ikärajat haluat sallia, tai poistaa oikeudet elokuvien käyttöön kokonaan.
    • Napauta TV-ohjelmat, jos haluat valita, mitkä ikärajat haluat sallia, tai poistaa oikeudet TV-ohjelmien käyttöön kokonaan.
    • Napauta Profiilit, jos haluat poistaa oikeudet muiden Apple Music -käyttäjien profiilien käyttöön.

Sisältörajoitusten asettamisen jälkeen lapsille sopimatonta sisältöä sisältäviksi merkityt kappaleet ja albumit tai rajoitetun luokituksen saaneet sisällöt voivat ilmestyä hakutuloksiin tai Apple Musicin välilehtiin, mutta niitä ei voi toistaa. Radio toistaa kappaleista vain puhtaita versioita.

Sisältörajoitukset on asetettava kaikissa laitteissa, joissa haluat rajoittaa sisältöjen käyttöä. Asetuksia ei synkronoida laitteiden välillä.

Tietoja Apple-laitteiden käyttäjille

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.