Lapsille sopimattoman sisällön poistaminen käytöstä Android-laitteen Apple Musicissa

Voit rajoittaa sopimattoman musiikin ja tiettyjä luokituksia saaneiden videosisältöjen käyttöä Android-laitteen Apple Music -apissa ottamalla sisältörajoitukset käyttöön.

Sisältörajoitusten ottaminen käyttöön Android-laitteessa

Jos sinulla on iPhone, iPad tai iPod touch, lue, miten voit käyttää Ruutuaikaa sisältörajoitusten asettamiseen.

Jos käytät Android-laitetta, toimi alla olevien ohjeiden mukaan.

Avaa Apple Music -appi ja napauta Asetukset

Napauta Apple Music -apin oikeassa yläkulmassa kolmea pistettä ja napauta sitten Asetukset.

Android-laite, jonka näytön oikeassa yläkulmassa näkyy kolme pistettä

Napauta Sisältörajoitukset

Vieritä Asetuksissa alas Rajoitukset-kohtaan ja napauta sitten Sisältörajoitukset.

Android-laite, jossa näkyy Sisältörajoitukset Asetuksissa

Luo pääsykoodi

Anna nelinumeroinen pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen. Sinun on annettava tämä pääsykoodi sisältörajoitusten muuttamista varten.

Varmista, että muistat pääsykoodisi, sillä sitä ei voi palauttaa. Jos unohdat pääsykoodisi, sinun on poistettava Apple Music -appi Android-laitteesta ja asennettava se sisältörajoitusten muuttamiseksi uudelleen.

Android-laite, jossa näkyy Syötä rajoitusten pääsykoodi -näyttö

Laita Ota sisältörajoitukset käyttöön päälle

Poista sitten lapsille sopimaton sisältö käytöstä napauttamalla Musiikki tai Musiikkivideot. Napauta Elokuvat tai TV-ohjelmat ja valitse sitten ikärajat, jotka haluat sallia. Napauta Profiilit, jos haluat poistaa oikeudet Apple Musicissa olevan profiilisi muokkaukseen ja muiden Apple Music -käyttäjien profiilien tarkastelemiseen.

Lisätietoja

• Sisältörajoitusten määrittämisen jälkeen saatat nähdä Apple Music -apissa lapsille sopimatonta musiikkia ja heille sopimattomia videoita, mutta et pysty toistamaan tätä sisältöä. Myös Radio toistaa kappaleista puhtaita versioita.
  • Sisältörajoitusten asetuksia ei synkronoida laitteiden kesken. Sisältörajoitukset on otettava käyttöön kaikissa laitteissa, joissa haluat rajoittaa lapsille sopimattomien sisältöjen käyttöä.

Apple Musicin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja siitä, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.