Lapsille sopimattoman sisällön poistaminen käytöstä Apple Musicin Android-versiossa

Voit rajoittaa sopimattoman musiikin ja tiettyjä luokituksia saaneiden videosisältöjen käyttöä Apple Music -ohjelmassa.

Sisällöltään sopimattoman musiikin poistaminen käytöstä

1. Avaa Android-laitteen Apple Music -sovellus.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta   ja napauta sitten Asetukset.
  3. Siirry Sallittu sisältö -osaan ja napauta Salli lapsille sopimaton sisältö poistaaksesi toiminnon käytöstä.
  4. Anna nelinumeroinen pääsykoodi ja vahvista se napauttamalla OK.
    Antamalla pääsykoodin voit estää muita muuttamasta tätä asetusta ilman lupaasi. Varmista, että muistat pääsykoodin, koska se on annettava, kun haluat ottaa lapsille sopimattoman sisällön uudelleen käyttöön. Jos et muista pääsykoodia, sitä ei voi palauttaa. Muutosten tekemiseksi sinun on poistettava Apple Music puhelimesta ja asennettava se uudelleen.

Kun olet poistanut Salli lapsille sopimaton sisältö -toiminnon käytöstä, lapsille sopimatonta sisältöä sisältäviksi merkityt kappaleet ja albumit voivat ilmestyä hakutuloksiin tai Apple Musicin välilehtiin, mutta niitä ei voi toistaa. Radio toistaa kappaleista vain puhtaita versioita.

Musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia koskevien rajoitusten asettaminen

1. Avaa Android-laitteen Apple Music -sovellus.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta  ja napauta sitten Asetukset.
  3. Siirry Sallittu sisältö -osaan ja napauta Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat rajoittaa.
  4. Anna nelinumeroinen pääsykoodi.
    Antamalla pääsykoodin voit estää muita muuttamasta tätä asetusta ilman lupaasi. Varmista, että muistat pääsykoodin, koska se on annettava, kun haluat ottaa lapsille sopimattoman sisällön uudelleen käyttöön. Jos et muista pääsykoodia, sitä ei voi palauttaa. Jos unohdat pääsykoodisi, sinun on poistettava Apple Music puhelimesta ja asennettava se muutosten tekemiseksi uudelleen.
  5. Valitse elokuvan tai TV-ohjelman luokitus. Jos haluat esimerkiksi rajoittaa käytön vain PG-luokituksen saaneisiin elokuviin, valitse PG. Voit poistaa kaikki elokuvat tai TV-ohjelmat käytöstä valitsemalla Älä salli elokuvia tai Älä salli TV-ohjelmia.

Kun olet poistanut elokuvat tai TV-ohjelmat käytöstä, hakutuloksiin tai Apple Musicin välilehtiin voi ilmestyä rajoitetun luokituksen saaneita sisältöjä, mutta niitä ei voi toistaa.

Tietoja Apple-laitteiden käyttäjille

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.