Lapsille sopimattoman sisällön poistaminen käytöstä Apple Musicin Android-versiossa

Voit rajoittaa sopimattoman musiikin ja tiettyjä luokituksia saaneiden videosisältöjen käyttöä Apple Music -ohjelmassa ottamalla sisältörajoitukset käyttöön.

1. Avaa Android-laitteen Apple Music -sovellus.
  2. Napauta vasemmassa yläkulmassa Valikkokuvake ja napauta sitten Asetukset.
  3. Vieritä Rajoitukset-kohtaan ja napauta sitten Sisältörajoitukset.
  4. Anna nelinumeroinen pääsykoodi ja vahvista se antamalla se uudelleen.
    Antamalla pääsykoodin voit estää muita muuttamasta tätä asetusta ilman lupaasi. Varmista, että muistat pääsykoodin, koska se on annettava, kun haluat myöhemmin muuttaa sisältörajoituksia. Jos et muista pääsykoodia, sitä ei voi palauttaa. Muutosten tekemiseksi sinun on poistettava Apple Music laitteesta ja asennettava se uudelleen.
  5. Ota rajoitukset käyttöön valitsemalla Ota sisältörajoitukset käyttöön. Toimi sitten seuraavasti:
    • Napauta Musiikki, jos haluat poistaa oikeudet lapsille sopimattoman sisällön käyttöön.
    • Napauta Elokuvat, jos haluat valita, mitkä ikärajat haluat sallia, tai poistaa oikeudet elokuvien käyttöön kokonaan.
    • Napauta TV-ohjelmat, jos haluat valita, mitkä ikärajat haluat sallia, tai poistaa oikeudet TV-ohjelmien käyttöön kokonaan.
    • Napauta Profiilit ja julkaisut, jos haluat poistaa oikeudet muiden Apple Music -käyttäjien profiilien ja julkaisujen käyttöön.

Sisältörajoitusten asettamisen jälkeen lapsille sopimatonta sisältöä sisältäviksi merkityt kappaleet ja albumit tai rajoitetun luokituksen saaneet sisällöt voivat ilmestyä hakutuloksiin tai Apple Musicin välilehtiin, mutta niitä ei voi toistaa. Radio toistaa kappaleista vain puhtaita versioita.

Sisältörajoitukset on asetettava kaikissa laitteissa, joissa haluat rajoittaa sopimattoman musiikin ja tiettyjä luokituksia saaneiden videosisältöjen käyttöä. Asetuksia ei synkronoida laitteiden välillä.

Tietoja Apple-laitteiden käyttäjille

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.