Jos ohjelma ei toimi Macissa tai asennu siihen macOS:n päivittämisen jälkeen

Jos ohjelma ei toimi Macin käyttöjärjestelmän päivittämisen jälkeen, tarkista päivitykset.

Jos ohjelma ei toimi odotetulla tavalla

Kun olet päivittänyt macOS:n, jotkut muun valmistajan ohjelmat eivät ehkä toimi tai ne eivät toimi oletetulla tavalla. Ohjelma ei ehkä avaudu, toimi tai asennu, vaikka yrität asentaa sen uudelleen.

Ongelma voi ilmetä seuraavissa tapauksissa:

Varmista, että käytössäsi on uusin versio

Jos ohjelma ei toimi käyttöjärjestelmän päivittämisen jälkeen, varmista, että käytössäsi on uusin versio:

1. Tarkista, onko ohjelmasta saatavilla päivitettyä versiota, joka on yhteensopiva uuden käyttöjärjestelmäsi kanssa. Ohjelman yhteensopivuustiedot ja järjestelmävaatimukset kerrotaan sen tuotesivulla Mac App Storessa.
  2. Tarkista ohjelman kehittäjältä, onko ohjelmasta saatavilla tai tulossa uuden käyttöjärjestelmäsi kanssa yhteensopivaa uutta versiota.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.