Ohjelma lakkaa käyttämästä laskentamuotoa OS X Yosemiteen päivittämisen jälkeen

Laskentamuoto ei välttämättä enää ole käytettävissä ohjelmassa tai ohjelma ei enää näytä miinusmerkkisiä lukuja suluissa.

Ohjelma täytyy ehkä päivittää uudempaan versioon. Jos päivitystä ei ole saatavilla tai jos se ei ratkaise ongelmaa, noudata seuraavia ohjeita:

1. Päivitä OS X El Capitaniin.
  2. Sulje kaikki ohjelmat.
  3. Avaa Pääte Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiosta.
  4. Kirjoita seuraava komento ja paina rivinvaihtonäppäintä:

defaults read -g AppleLocale

Komento palauttaa tuloksen, joka on samankaltainen kuin en_US tai en_US@appleseed=john.

5. Kirjoita seuraava komento, mutta korvaa tulos aiemman komennon palauttamalla tuloksella. Paina lopuksi rivinvaihtonäppäintä.

defaults write -g AppleLocale 'tulos;cf=account'

Esimerkkejä:
    defaults write -g AppleLocale 'en_US;cf=account'
    defaults write -g AppleLocale 'en_US@appleseed=john;cf=account'

6. Lopeta Pääte ja avaa käyttämäsi laskentaohjelma. Laskentamuodon pitäisi nyt toimia odotetulla tavalla.