Apple Pencilin yhdistäminen iPadilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muodostaa laiteparin Apple Pencilin kanssa.

Ennen kuin aloitat

Laiteparin muodostaminen Apple Pencilistä (2. sukupolvi) ja iPadista

Liitä Apple Pencil iPadin sivussa olevaan magneettiseen liittimeen seuraavalla tavalla:

Laiteparin muodostaminen Apple Pencilistä (1. sukupolvi) ja iPadista

Poista suojus ja liitä Apple Pencil iPadin Lightning-liittimeen.

Kun näyttöön tulee Muodosta pari -painike, napauta sitä.

Muodostettuasi laiteparin Apple Pencilistä pariliitäntä pysyy voimassa, kunnes käynnistät iPadin uudelleen, otat lentotilan käyttöön tai muodostat laiteparin toisen iPadin kanssa. Muodosta vain uusi laitepari Apple Pencilistä, kun olet valmis käyttämään sitä.

Jos Apple Pencilin ja iPadin laiteparin muodostaminen ei onnistu

1. Varmista, että olet keskittänyt Apple Pencilin (2. sukupolvi) iPadin oikeassa reunassa olevaan magneettiseen liittimeen. Jos sinulla on Apple Pencil (1. sukupolvi), poista suojus ja liitä Apple Pencil iPadin Lightning-liittimeen.
  2. Käynnistä iPadisi uudelleen ja yritä muodostaa laitepari uudelleen.
  3. Valitse Asetukset > Bluetooth ja varmista, että Bluetooth on päällä.
  4. Etsi Apple Pencilisi samassa näytössä olevan Omat laitteet -kohdan alta. Jos näet sen, napauta . Napauta sitten Unohda tämä laite.
  5. Liitä Apple Pencil iPadiin ja napauta Muodosta pari -painiketta, kun se tulee näkyviin muutaman sekunnin kuluttua.
  6. Jos et näe Muodosta pari -painiketta, odota minuutin ajan, kun Apple Pencil latautuu. Yritä sitten yhdistää Apple Pencilisi uudelleen ja odota, kunnes näet Muodosta pari -painikkeen.
  7. Jos et vieläkään näe Muodosta pari -painiketta, ota yhteyttä Apple-tukeen.