iPhonen akun virran säästäminen alhaisen virran tilan avulla

Alhaisen virran tila vähentää iPhonen käyttämän virran määrää, kun akku alkaa olla vähissä.

Voit ottaa alhaisen virran tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä valitsemalla Asetukset > Akku. Voit laittaa alhaisen virran tilan päälle tai pois päältä myös Ohjauskeskuksessa. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus > Muokkaa säätimiä ja valitse sitten Alhaisen virran tila lisätäksesi sen Ohjauskeskukseen.

Kun alhaisen virran tila on käytössä, iPhone kestää pidempään ilman latausta, mutta joidenkin toimintojen päivittäminen tai suorittaminen saattaa viedä enemmän aikaa. Lisäksi jotkin tehtävät eivät ehkä toimi, ennen kuin poistat alhaisen virran tilan käytöstä, tai kunnes iPhonen akun varaus on vähintään 80 prosenttia.

Alhaisen virran tila vähentää seuraavia toimintoja tai vaikuttaa niihin:

• sähköpostien haku
  • ”Hei Siri”
  • ohjelmien päivitys taustalla
  • automaattiset lataukset
  • jotkin visuaaliset tehosteet
  • automaattilukitus (palaa 30 sekunnin oletusasetukseen)
  • iCloud-kuvakirjasto (keskeytyy väliaikaisesti)

Kun alhaisen virran tila on käytössä, tilapalkissa oleva akkukuvake on keltainen. Näkyvissä on ja akun lataustaso prosentteina. Alhaisen virran tila menee automaattisesti pois päältä, kun iPhonen akun varaus on vähintään 80 prosenttia.

Alhaisen virran tila on käytettävissä vain iPhonessa.

Lisätietoja

iOS 11.3 lisää uusia ominaisuuksia, jotka näyttävät akun kunnon ja kertovat, jos akku on syytä vaihtaa. Lue lisätietoja kohdasta iPhonen akku ja suorituskyky. Voit lukea lisätietoja myös akun käyttöajan ja käyttöiän maksimoinnista.