Jos et pysty käyttämään elokuvaa iMovien iCloud Drivelta

Avaa elokuvatiedostoja tai muokkaa niitä iMoviessa siirtämällä haluamasi tiedostot iCloud Drivelta Mac-tietokoneellesi.

iCloud Driveen tallennetut elokuvat voivat näyttää hälytysviestin, kun yrität käyttää niitä iMovien Mac-versiosta:

"Dokumenttia ei voitu avata. iMovie ei voi avata tiedostoja QuickTime-elokuvamuodossa."

Voit avata tai muokata elokuvia iMoviessa siirtämällä ne paikalliseen asemaan (kuten käynnistyslevylle).

1. Osoita Finder-kuvaketta Dockissa.
  2. Valitse Mene > iCloud Drive.
  3. Etsi muokattava elokuva iMoviesta.
  4. Vedä elokuva työpöydälle (tai toiseen kansioon, joka on Mac-tietokoneeseesi liitetyllä asemalla). Jos haluat käyttää elokuvan kopiota ja jättää alkuperäisen tiedoston iCloud Driveen, pidä Asetukset-painiketta painettuna ja luo kopio tiedostosta vetämällä.
  5. Avaa iMovie ja tuo elokuvatiedosto työpöydältäsi.