Applen näppäimistön, hiiren tai ohjauslevyn sisäisen akun lataaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan Magic Keyboard -näppäimistön, numeronäppäimistöllä varustetun Magic Keyboard -näppäimistön, Magic Mouse 2 -hiiren ja Magic Trackpad 2 -ohjauslevyn sisäisen akun lataamisesta.

Magic Keyboard -näppäimistössä, numeronäppäimistöllä varustetussa Magic Keyboard -näppäimistössä, Magic Mouse 2 -hiiressä ja Magic Trackpad 2 -ohjauslevyssä on sisäinen ladattava akku, minkä ansiosta niitä voi käyttää pitkään latauskertojen välillä.

Voit tarkistaa laitteen akun varauksen valitsemalla laitteen nimen Bluetooth-kuvakkeesta  näytön ylälaidan valikkoriviltä.

Kun laitteen akku täytyy ladata, liitä Lightning–USB-kaapeli laitteen Lightning-porttiin. Liitä sitten kaapelin toinen pää Maciisi tai USB-virtalähteeseen.

Jotta akku latautuisi mahdollisimman nopeasti, varmista, että laitteesi on kytketty päälle, kun liität Lightning–USB-kaapelin.

Magic Keyboard -näppäimistöä, numeronäppäimistöllä varustettua Magic Keyboard -näppäimistöä ja Magic Trackpad 2 -ohjauslevyä voi käyttää niiden latautuessa. Magic Mouse 2 -hiirtä ei voi käyttää sen latautuessa.

Lightning-portin sijainti Apple-laitteessa

Magic Keyboard -näppäimistön ja numeronäppäimistöllä varustetun Magic Keyboard -näppäimistön Lightning-portti on laitteen takana keskellä:

Magic Mouse 2 -hiiren Lightning-portti on laitteen pohjassa tekstin ja merkintöjen alapuolella:

Magic Trackpad 2 -ohjauslevyn Lightning-portti on laitteen takana keskellä:

Lisätietoja

Jos sinulla on vanha kertakäyttöparistoilla toimiva Applen langaton hiiri, näppäimistö tai ohjauslevy, lue lisätietoja paristojen asentamisesta.

Lisätietoja Applen laitteiden ladattavista akuista on Miksi litiumioniakku? -sivulla.