macOS:n Kuvat-ohjelman sijaintien korjaaminen tai säätäminen

Kuvat-ohjelma näyttää sijaintietojen avulla kuvasi kartalla Kohteet-albumissa. Opi säätämään kullekin kuvalle määritettyä sijaintia.

Joissain harvinaisissa tapauksissa macOS:n Kuvat voi määrittää kuvalle väärän maantieteellisen sijainnin. Voit halutessasi muuttaa myös kuvan sijainnin nimeä. Toimi seuraavasti:

1. Valitse kuva, jolla on väärä sijainti.
  2. Valitse valikkopalkissa Kuva > Sijainti, ja valitse sitten Poista sijainti.
  3. Napauta Komento-I, jotta saat kuvan tiedot näkyviin:
  4. Klikkaa tietoikkunan alalaidassa Aseta sijainti.
  5. Ala kirjoittaa osoitetta, kaupungin tai yrityksen nimeä tai muun paikan nimeä. Kirjoittaessasi tulevat automaattisen täytön ehdotukset näkyviin. Valitse sijainti, jonka haluat kuvalle määrittää.

Jos muutat mielesi, voi määrittää kuvalle alkuperäisen sijainnin.

1. Valitse kuva.
  2. Valitse valikkopalkissa Kuva > Sijainti, ja valitse sitten Palauta alkuperäinen sijainti.