Siirry iOS:ään -apin lataaminen, kun et pysty käyttämään Google Playta

Jos et pysty käyttämään Google Play Kauppaa, voit ladata Siirry iOS:ään -apin suoraan.

Noudata Android-laitteessasi seuraavia ohjeita:1

1. Lataa Siirry iOS:ään -apin asentaja:
  2. Etsi laitteen tiedostoselaimella2 Siirry iOS:ään -apin asentaja, jonka tiedostonimen loppuosa on .apk. Monissa laitteissa löydät tämän .apk-tiedoston latauskansiosta.
  3. Asenna tiedosto klikkaamalla sitä.
  4. Jos näet varoituksen, jossa sinua pyydetään muuttamaan suojausasetuksia, jotta pystyt asentamaan tiedostoja tuntemattomista lähteistä, toimi näytöllä olevien ohjeiden mukaan. Asetusten muuttamisen jälkeen sinun on ehkä napautettava paluupainiketta tiedostoselaimeen palaamista varten. Sen jälkeen voit asentaa .apk-tiedoston.

Nyt voit käyttää Siirry iOS:ään -appia.

1. Manner-Kiinassa voit myös ladata Siirry iOS:ään -apin Tencent App Storesta.
2. Jos sinulla ei ole tiedostojärjestelmän selausappia, hae sellainen Android-appien appikaupasta.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.