Apple Watch ei ole yhteydessä tai laiteparina iPhonen kanssa

Jos Apple Watchissasi näkyy punainen iPhone-kuvake tai yrität luoda laiteparin, mutta et löydä i-kuvaketta, yritä yhdistää laitteet uudelleen.

Apple Watchin yhteyden tarkistaminen

Jos et saa ilmoituksia, viestejä tai puheluita Apple Watchiisi, Apple Watchisi ja iPhonesi välillä ei ehkä ole yhteyttä. Kun laitteiden välinen yhteys katkeaa, kellotauluun tulee näkyviin punainen yliviivattu iPhone-kuvake tai X-kuvake. Voit tarkistaa yhteyden myös Ohjauskeskuksesta. Kun Apple Watch saa uudelleen yhteyden, Yhdistetty iPhoneen -kuvake näytetään.

Jos tarvitset apua, kokeile seuraavia ohjeita. Kokeile kunkin vaiheen jälkeen, pystyvätkö laitteet muodostamaan yhteyden.

Yritä yhdistää Apple Watch ja iPhone uudelleen

1. Pidä Apple Watch ja sen laiteparina oleva iPhone lähekkäin, jotta varmistat, että ne ovat toistensa kantaman alueella.
  2. Tarkista, että iPhonessa on lentokonetila pois päältä ja Wi-Fi sekä Bluetooth päällä. Voit tarkistaa asian pyyhkäisemällä ylöspäin, jolloin Ohjauskeskus avautuu.
  3. Jos kellotaulussa on lentokone, lentokonetila on päällä. Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä ylöspäin ja laita lentokonetila pois päältä.
  4. Käynnistä Apple Watch ja iPhone uudelleen.

Laitteiden välisen pariliitoksen poistaminen ja laiteparin luonti uudelleen

Jos Apple Watch ei vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, katkaise laitteiden välinen pariliitos ja tee sitten pariliitos uudelleen:

1. Napauta Apple Watchissa Asetukset > Yleiset > Nollaa > Poista kaikki sisältö ja asetukset.
  2. Avaa Apple Watch -appi iPhonessa, valitse Oma Apple Watch -välilehti ja napauta sitten kelloasi näytön yläreunassa. Napauta tiedot-kuvake sen kellon vieressä, jonka laiteparin haluat poistaa, ja napauta sitten Poista Apple Watch -laitepari. Vahvista napauttamalla uudelleen.
  3. Tee sitten Apple Watchista ja iPhonesta uudelleen pari

Ota meihin yhteyttä

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteys Apple-tukeen.