Valmistautuminen iOS 9:n ja OS X El Capitanin yritystason suojausvaatimuksiin

Jos olet yrityspalvelimen ylläpitäjä tai ohjelmakehittäjä, varmista, että iOS 9:ää ja OS X El Capitania käyttävät asiakkaasi voivat käyttää internet-palvelujasi ja ohjelmiasi.

Aseta vahva ryhmän koko Diffie-Hellman-avaimenvaihtoa varten

Jos palvelusi käyttää Diffie-Hellman-avaimenvaihtoa, aseta ryhmän kooksi vähintään 1 024 bittiä. Ryhmän koon suositus on vähintään 2 048 bittiä.

Jos ohjelmasi tai palvelusi ei täytä tätä vaatimusta, iOS 9:ää tai OS X El Capitania käyttävät laitteet eivät muodosta yhteyttä siihen. Esimerkiksi Safari ilmoittaa, että se ei pysty muodostamaan suojattua yhteyttä.

Asenna päivitykset 802.1X-todennuksen TLS 1.2 -tukea varten

iOS 9:ssä ja OS X El Capitanissa on uutena ominaisuutena 802.1X-todennuksen TLS 1.2 -tuki. TLS 1.2:ta tukevat todentamispalvelimet saattavat edellyttää päivitystä yhteensopivuuden saavuttamiseksi:

• Jos käytät FreeRADIUSia, päivitä se versioon 2.2.7 tai 3.0.8.
  • Jos käytät Aruba ClearPassia, päivitä se versioon 6.5.2.
  • Jos käytät muita Aruba-tuotteita, päivitä ne ArubaOS 6.4.2.9:ään.

Jos palvelimesi eivät täytä tätä vaatimusta, asiakkaan todentamisyritykset saattavat epäonnistua, mikä estää sitä liittymästä verkkoosi.

Lisätietoja

Lue lisätietoja nykyaikaisten salauskäytäntöjen käyttämisestä SSL- ja TLS-palveluiden käyttöönoton yhteydessä.

Jos Mac-tietokoneessa on OS X El Capitan ja siitä yritetään muodostaa yhteys palveluun, joka ei täytä näitä vaatimuksia, Konsoli-ohjelmassa näkyy SSLHandshake failed (-9850) -viesti.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.