Toimi näin, jos vahingossa poistit kalenterisi, muistutuksesi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi iCloudista

Voit palauttaa puuttuvat kalenterisi, muistutuksesi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi aiemmasta versiosta iCloud.comissa.

Kun palautat tiedot aiemmasta versiosta, valitsemasi versio korvaa nykyiset kalenterit, muistutukset, kirjanmerkit tai yhteystiedot kaikissa laitteissasi. Ennen kuin palautat aiemman version, iCloud tallentaa nykyiset kalenterisi, muistutuksesi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi, jotta voit halutessasi kumota palautuksen. Toista siinä tapauksessa palautustoimet ja valitse tietojen palauttaminen uusimmasta päivämäärästä.

Jos olet äskettäin tehnyt muutoksia, saatat menettää joitakin tietoja.
Ennen palautusta voi olla hyvä luoda varmuuskopio.

Yhteystietojen tai kirjanmerkkien palauttaminen aiemmasta versiosta

1. Kirjaudu sisään iCloud.comiin.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Vieritä alas ja valitse Lisävalinnat-kohdassa Palauta yhteystiedot tai Palauta kirjanmerkit.
  4. Klikkaa Palauta sisältöjesi poistamista edeltävän päivämäärän kohdalla.
  5. Vahvista palauttaminen klikkaamalla uudelleen Palauta. Kun palautus on valmis, saat ilmoituksen iCloud.comissa ja viestin Apple ID:hesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Kalenterien ja muistutusten palauttaminen aiemmasta versiosta

Huomaa seuraavat seikat, kun palautat kalenterien ja muistutusten aiemman version:

• Jakoasetuksesi poistetaan. Voit jakaa kalenterit ja muistutukset uudelleen tai pyytää omistajaa jakamaan ne uudelleen.
  • iCloud peruuttaa ja luo uudelleen tulevat tapahtumat ja lähettää sitten kutsut puolestasi.

Puuttuvien kalenterien ja muistutusten palauttaminen:

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Vieritä alas ja klikkaa Lisävalinnat-kohdassa Palauta kalenterit ja muistutukset.
  4. Klikkaa Palauta kalenteriesi ja muistutustesi poistamista edeltävän päivämäärän kohdalla.
  5. Vahvista palauttaminen klikkaamalla uudelleen Palauta. Kun palautus on valmis, saat ilmoituksen iCloud.comissa ja viestin Apple ID:hesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Palautuksen kumoaminen

Voit palauttaa kalenterisi, muistutuksesi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi palauttamista edeltävään tilaan seuraavasti:

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Vieritä alas ja valitse Lisävalinnat-kohdassa Palauta kalenterit ja muistutukset, Palauta kirjanmerkit tai Palauta yhteystiedot.
  4. Klikkaa Palauta sen päivämäärän kohdalla, jolloin palautit tiedot.
  5. Vahvista palauttaminen klikkaamalla uudelleen Palauta. Kun palautus on valmis, saat ilmoituksen iCloud.comissa ja viestin Apple ID:hesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.