Toimi näin, jos vahingossa poistit kalenterisi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi iCloudista

Voit palauttaa puuttuvat kalenterisi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi aiemmasta versiosta iCloud.comissa.

Kun palautat tiedot aiemmasta versiosta, valitsemasi versio korvaa nykyiset kalenterit, kirjanmerkit tai yhteystiedot kaikissa laitteissasi. Ennen kuin palautat aiemman version, iCloud tallentaa nykyiset kalenterisi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi, jotta voit halutessasi kumota palautuksen. Toista siinä tapauksessa palautustoimet ja valitse tietojen palauttaminen uusimmasta päivämäärästä.

Jos olet äskettäin tehnyt muutoksia, saatat menettää joitakin tietoja.
Ennen palautusta voi olla hyvä luoda varmuuskopio.

Yhteystietojen tai kirjanmerkkien palauttaminen aiemmasta versiosta

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Vieritä sivun alareunaan asti ja valitse Tietojen palautus.
  3. Valitse Palauta yhteystiedot tai Palauta kirjanmerkit.
  4. Valitse sisältöjesi poistamista edeltävän päivämäärän kohdalla Palauta.
  5. Vahvista palauttaminen valitsemalla uudelleen Palauta. Kun palautus on valmis, saat ilmoituksen iCloud.comissa ja viestin Apple ID:hesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Kalenterien palauttaminen aiemmasta versiosta

Huomaa seuraavat seikat, kun palautat kalenterien aiemman version.

• Jakoasetuksesi poistetaan. Voit jakaa kalenterit uudelleen tai pyytää omistajaa jakamaan ne uudelleen.
  • iCloud peruuttaa ja luo uudelleen tulevat tapahtumat ja lähettää sitten kutsut puolestasi.

Voit palauttaa puuttuvat kalenterit näin:

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Vieritä sivun alareunaan asti ja valitse Tietojen palautus.
  3. Valitse Palauta kalenterit.
  4. Valitse sisältöjesi poistamista edeltävän päivämäärän kohdalla Palauta.
  5. Vahvista palauttaminen valitsemalla uudelleen Palauta. Kun palautus on valmis, saat ilmoituksen iCloud.comissa ja viestin Apple ID:hesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.

Palautuksen kumoaminen

Voit palauttaa kalenterisi, muistutuksesi, kirjanmerkkisi tai yhteystietosi palauttamista edeltävään tilaan seuraavasti:

1. Kirjaudu iCloud.comiin.
  2. Vieritä sivun alareunaan asti ja valitse Tietojen palautus.
  3. Valitse Palauta kalenterit, Palauta kirjanmerkit tai Palauta yhteystiedot.
  4. Valitse palautuspäivämäärän kohdalla Palauta.
  5. Vahvista palauttaminen valitsemalla uudelleen Palauta. Kun palautus on valmis, saat ilmoituksen iCloud.comissa ja viestin Apple ID:hesi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen.