Tietoja OS X Yosemite 10.10.5 -päivityksestä

OS X Yosemite 10.10.5 -päivitystä suositellaan kaikille OS X Yosemite -käyttäjille.

OS X Yosemite 10.10.5 -päivityksessä on parannuksia Macin vakauteen, yhteensopivuuteen ja tietoturvaan, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille. Tämä päivitys

• parantaa yhteensopivuutta joidenkin sähköpostipalvelinten kanssa käytettäessä Mailia
  • korjaa Kuvat-ohjelmassa olleen ongelman, joka esti videoiden tuonnin GoPro-kameroista
  • korjaa QuickTime Playerissa olleen ongelman, joka esti Windows Media -tiedostojen toiston.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

1. Varmuuskopioi Macisi ennen asennusta. Voit käyttää varmuuskopiointiin esimerkiksi Time Machinea.
  2. Asenna tämä ja muut saatavilla olevat päivitykset Mac App Storesta. Jotkin päivitykset tulevat saataville vasta kun jokin toinen päivitys on asennettu.
    • Älä keskeytä päivityksen asennusta, kun se on alkanut.
    • Seuraukset voivat olla odottamattomia, jos tietokoneeseen on asennettu muun valmistajan OS X -muutoksia tai jos OS X:ää on muutettu jollakin muulla tavalla.
    • Tämä päivitys on saatavilla myös Applen tuen tiedostohaut -sivustolta. Erilliset päivitykset ovat hyödyllisiä, jos haluat asentaa saman päivityksen uudelleen tai toiseen tietokoneeseen.