Vinkkejä Apple-tuen haun käyttämiseen

Etkö löydä vastauksia tukikysymyksiisi? Näiden vinkkien avulla säästät aikaa ja saat parempia hakutuloksia.

Hakeminen avainsanoilla

Voit suorittaa haun monella tavalla, jotta saat haluamasi tulokset. Voit

• kirjoittaa avainsanat isoilla tai pienillä kirjaimilla. Hakupalkissa ei erotella isoja ja pieniä kirjaimia.
  • kirjoittaa ilmaukset lainausmerkkeihin. Esimerkiksi jos kirjoitat haun ”näin päivität” lainausmerkkeihin, näet vain tulokset, joissa on tarkka ilmaus ”näin päivität”.

• käyttää AND-, OR- ja NOT-operaattoreita. Jos esimerkiksi teet haun iPod AND akut, näet tuloksia, joissa on sekä sana ”iPod” että sana ”akut”.

Hakutulosten suodattaminen

Voit tarkentaa tuloksia vielä lisää suodattamalla haun dokumentin tyypin mukaan tai sisällyttämällä hakuun Applen arkistoidut sisällöt.

Hakeminen dokumentin tyypin mukaan

1. Anna avainsanat.
  2. Napauta tai klikkaa  Suodatin.
  3. Valitse dokumentin tyyppi.

Arkistoidun sisällön hakeminen

1. Anna avainsanat.
  2. Napauta tai klikkaa  Suodatin.
  3. Vieritä alaspäin ja napauta tai klikkaa Sisällytä sisältö, jota ei enää päivitetä.