Kaksoiskappaleiden poistaminen muiden valmistajien ohjelmilla voi vaurioittaa macOS:n Kuvat-kirjastoasi.

Apple suosittelee välttämään joitakin muun valmistajan ohjelmia, jotka saattavat vahingoittaa Macin kuvakirjastoa.

Jotkin Macille tarkoitetut muun valmistajan ohjelmat, joiden ilmoitetaan puhdistavan tai siistivän Kuvat-ohjelmaa, pienentävän siinä olevia kuvia tai poistavan siinä olevia kaksoiskappaleita, saattavat sen sijaan vahingoittaa kuvakirjastoa tai poistaa kuvia ja niihin liittyviä tietoja.

Voit välttää kirjaston vahingoittumisen järjestämällä ja hallitsemalla kuvia Kuvat-ohjelmassa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.