Kaksoiskappaleiden poistaminen muiden valmistajien ohjelmilla voi vaurioittaa macOS:n Kuvat-kirjastoasi.

Apple suosittelee välttämään joitakin muun valmistajan ohjelmia, jotka saattavat vahingoittaa Macin kuvakirjastoa.

Jotkin Macille tarkoitetut muun valmistajan ohjelmat, joiden ilmoitetaan puhdistavan tai siistivän Kuvat-ohjelmaa, pienentävän siinä olevia kuvia tai poistavan siinä olevia kaksoiskappaleita, saattavat sen sijaan vahingoittaa kuvakirjastoa tai poistaa kuvia ja niihin liittyviä tietoja.

Voit välttää kirjaston vahingoittumisen järjestämällä ja hallitsemalla kuvia Kuvat-ohjelmassa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.